25 července 2017

Odvrácená tvář lásky




Orig. název:Ugly love
Rok:2014 ; v ČR 2/2016
Počet stran:286
Nakladatelství:Yoli

Tate se stěhuje k bratrovi a před jeho bytem leží Miles jeho kamarád a soused ale to v té chvíli netuší . Je opilí a dobejvá se na ní . Volá bratrovi a ten ji řekne at ho u sebe nechá přespat . Chodí do školy a o víkendech pracuje v nemocnici . S Milesem se sblíží ale on nechce vztah bojí se ho a není schopný ji nic dát . Ona mu navrhne že to bude o sexu a tak spolu spí kdykoliv se jim zamane a ona doufá že se změní a bude ji chtít . Když se to doví jeho bratr je průser . Jenže jednoho dne ji udělá dobře a poté bouchne dveřmi ona nechápe , on nechce o ničem mluvit .

Tate se rozhodne odstěhovat do svého bytu . Nerozumí mu nechce s ní mluvit o minulosti ani budoucnosti tak bude nejlepší když se bude věnovat zase jen a jen škole a práci . Když v tom za ni Miles přijde a začne ji pomalu vyprávět příběh jak miloval jednu ženu měli dítě překonali několik překážek a on sjel z mostu a dítě nedokázal zachránit. Myslel si že už nikdy nikoho nebude schopen milovat ,bojí se , je plný bolesti . Ale s ní ty dny jsou hezčí a bolest menší ....

Moje hodnocení : 9/10
Kniha vás dostane a pohltí .Další strašný osud kdy litujete hrdiny . Jediné co mi vadilo bylo jak slintala nad každým slovem co řekl . Střídá se Milesova minulost a vyprávění Tate v současnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat