23 července 2017

Koho miluješ



Orig. název:Who do you love
Rok:2015 ; v ČR 5/2016
Počet stran:408
Nakladatelství:Domino

Rachel se narodila s vadou srdce . Matka ji hodně kontrolovala a nic moc nedovolila . Hodně času trávila po nemocnicích . Seznámila se s Andym kterého tam přivezli se zlomenou rukou . O několik let jedou oba dobrovolně stavět domy a potkají se . Zajiskří to mezi nimi , volají si píší . Babička jim pomůže se potkat a poprvé se spolu vyspí . Stále mají vztah na dálku bydlí od sebe několik států. Každý chce něco jiného takže jít na společnou vysokou se jim nepodaří . Navštěvují se . Andy běhá a celý jeho život je sport . Rachel ta zas je v sesterstvu a točí se jen okolo dodržování pravidel . Andy odjede a vidí že jsou rozdílní .

Jejich životy běží oba dokončí vysokou . Rachel pracuje pro sociálku a je zrovna září 2001 .Všude zmatek a Andy ji volá jestli je v bezpečí . Přijede za nim než se vše uklidní a začnou si spolu zase . Andy trénuje na olympiádu a je v tom hodně dobrý . Jí přestane bavit poslouchat jen o sportu a o časech a úplně jim to neklape . Když Andy potká vnímavou modelku je to mezi nimi jasné .

Rachel si najde jiného pohledného muže svatba děti ale stejně v zadu v hlavě ji stále bliká že tohle vše by mělo být s Andym . Po několika letech zjištuje že je úplně neschopný a s ničím ji nepomůže ,když ho načape se svoji šéfovou přichází jak o práci tak o manželství . Trvá ji než se s tim vyrovná .

Andy mezitím vyhraje medaili na olympiádě ,má mnoho sponzorů ale za další 4roky má problém se dostat na další olympiádu jeho časy v běhu nejsou už tak dobré . Kamarád mu poradí aby si bral podporováky přeci to tak dělají všichni . Jenže se na to přijde a on přijde úplně o všechno i o svoji přítelkyni . Po čase když se vzpamatuje začne pracovat ve stavebninách a jednoho dne si tam Rachel přijde pro hadici ke sprše . Oba prohlásí že ted už sebe neopustí ....


Moje hodnocení : 6/10
Příběh se odehrává přes 20let a mi vidíme jak hrdinové rostou a mění se . Andy byl celou dobu zakřiknutý a nevýrazný a Rachel mi taky úplně dvakrát sympatická nebyla . Nelíbilo se mi její chování . Líbilo se mi jak se vždy potkali ale každý zrovna v tu chvíli byl v jiném životním rozpoložení .

Žádné komentáře:

Okomentovat