23 července 2017

Čistá láska



Rok: 2013; v ČR 2/2017
Počet stran:248
Nakladatelství: Moba

Líza žije v domě se sestrou Matyldou . Rodiče jim umřeli před 2lety při autonehodě a ony podědili rodinnou cukrárnu v suterénu domu . Jenže jen tak tak se drží nad vodou a tak se Líza rozhodne že půjde pracovat jako sekretářka do jedné firmy . Přijmou ji , příjemné prostředí ale ještě hezčí šéf který ma na krku každý den jinou holku . Stále mu nějaký volají a on to ani nezvedá .Líza ikdyž vidí jaký je tak se do něj zamiluje a čeká kdy si ji všimne . Chodí v mrákotách .

Když si ji všimne začnou spolu spát . Kupuje ji drahé dárky které ona ani nerozbaluje .Doufá že se změní a toleruje ikdyž vidí že mu stále další ženy volají . Vymýšlí další strategie pro cukrárnu jak ji pomoct . Jenže od té doby co se nastěhuje pohledný soused Patrik se začnou dít divné věcy . Zrušené objednávky , propíchlé gumy . Naproti otevřou novou kavárnu s levnějšími zákusky ale holky se nevzdávají a stále přichází s novými nápady .

Líza zjištuje že Roman tady pro ni nikdy není . Jen vždy když chce on odjedou společně do Tater a tam se mu podívá do telefonu a když zjistí že stále má zástupy žen a nezmění se tak uteče . V práci po čase dá výpověd . Zjistí že Roman se ji snažil celou dobu zničit . Ona své rodinné dědictví neprodá ...

Moje hodnocení : 7/10
Trochu slabší kniha . Neměla tak hluboký příběh a hrdinku jako jsem od Jany zvyklá . Příběh cukrárny dobrý ale chybělo mi tam více vykreslení detailů a věcí okolo . Jak okolo souseda tak i kolem Romana .

Žádné komentáře:

Okomentovat