13 ledna 2017

Sněží sněží




Orig. název:Let it snow
Rok:2009 ; v ČR 10/2015
Počet stran:261
Nakladatelství:Yoli

Tři příběhy které se vzájemně proplítají .

Zasněžený expres

Jubile je doma a v tom zjistí že její rodiče byli zadrženi a posláni do vazby za bitku o vánoční speciální edii betlému . Jejich právník ji koupí lístek na vlak a pošle za babičkou . Jenže je hrozná vánoce a vlak uvízne . Půlka lidí vystoupí a jde do blízkého bistra . Tam potkává Stuarta který ji vezme k sobě domů na večeři a ona u něj stráví noc a přeskočí mezi nimi jiskra . V tom si uvědomí že s jejim klukem to nemá cenu a rozchází se.

Vánoční zázrak

Tři kamarádi doma koukají na filmi a v tom jim zavolá další kamarád že jejich bistro je plné roztleskávaček at okamžitě přijedou . Všude je mnoho sněhu a panuje vánice . S velkýma obtížema jedou tich pár km do bistra a mají problémi s autem nakonec se tam dostanou .

Archanděl prasátek

Addie smutní z rozchodu s klukem . Jejim kamarádkám vadí že vidí jen sebe a chtěj po ní aby vyzvedla v pracovní době mini prase a ona na to zapomene a když pro něj přijde tak ho už koupil někdo jiný a ona se ho snaží najít .

Moje hodnocení 1/10
Jedna povídka větší kravina než druhá .Všechny o ničem , bez nápadu ,příběhu a smyslu . Greenova byla uplně nejhorší a opět jsem se přesvědčila že on pro mě absolutně není .

Žádné komentáře:

Okomentovat