26 ledna 2017

Já a pan Jones



Orig. název:Me and Mr Jones
Rok:2013 ; v ČR 9/2015
Počet stran:373
Nakladatelství:Domino

Příběh tří žen které si vzaly bratry a jejich osudy se proplítají .

Izzy žije s tyranem kterým má dvě děti když už to nevydrží tak od něj utíká a začíná znova . Žije ve strachu že si je najde a ublíží jim . V novém bydlišti potkává neodbytného Charlieho po dlouhé době mu kývne na rande ale vezme i děti a překvapivě se baví . Holkám se také líbí . Vezme je sebbou na rodinou oslavu a jeho matka ji vyhodí a chová se velice nevhodně . Od té doby s nim nechce mít nic společného velice ji ponížil . Seznamuje se i s jeho švagrovou Alicia a skamarádí se . Jenže v tom se objevý její ex a odveze ji a nabourá auto . On je na místě mrtev a Izzy má několik zranění a musí být v nemocnici . O děti se postará Alicia . Přijde za ni i Charlie a omlouvá se a chce se ji nějak omluvit . Izzy má sádru a není moc pohyblivá a jeho napadne že by se nastěhovala k rodičům do penzionu kde je to bezbarierové .Nejdřív nesouhlasí ale poté to přijme a s jeho rodiči si nakonec velice sedne a když se rozhoduje co dál tak s Charliem převezme penzion .

Alice žije spořádaný život s manželem a dětmi jenže ji přijde že nemá nic svého a na krku čtyřicítku a chtěla by ještě nějakým způsobem žít . Píše si seznam co by chtěla stihnout . Přihlásí se na tancování . Jenže ji docela všichni hází klacky pod nohy i manžel . Když se rozhodne jet do Paříže tak zrovna Izzy má úraz a ona se stará o její děti . Myslí si že ji její manžel podvádí ale nakonec zjistí že se objevila jeho dávná dcera o které nevěděl . Když toto všechno zvládne odjíždí opravdu sama do Paříže a užívá si sama sebbe . Při odhlašování z hotelu se u ní objeví manžel jako překvapení .

Emma žije s Davidem a touží po miminku ale stále jim to nejde . Je posedlá plodnými dny a různými fory . Davidovi rodiče řeší co s penzionem který provuzují a David si ho chce vzít to ona odmítá a on se tam na nějakou dobu přestěhuje . Emma je zoufalá a vzpomene si na svoji dávnou lásku a vydá se za ni . Když se snim setká zjistí že to byla blbost . Jenže tak moc touží po dítěti a David se s ní ani nestýká když přijede za nim do penzionu vždy mají hodně práce a žádný čas na sebe . Při jedné návštěvě se pohádá s jeho matkou a odjede . Zachvilí se vrací David že všechno pochopil a je tu jen a jen pro ni ..


Moje hodnocení 8/10
Svižný příběh jedné rodiny který se velice dobře čte a pobaví .

Žádné komentáře:

Okomentovat