25 ledna 2017

Hra s láskou



Orig. název:Playing for keeps
Pořadí v sérii:1
Rok: 20111; v10/2015 ČR
Počet stran:196
Nakladatelství:Mladá fronta

Haley vychovávala babička a její rodiče jsou zbohatlíci . Stále se jim něco nelíbí a tak se s nima stýká velice málo . Koupí si vlastní dům , najde práci učitelky vše má ale jeden háček - její soused Jason . Krasavec který dělá stále párty a problémi . Přežívají vedle sebe několik let . Až ji vytrhá tulipány které dostala od babičky . Rozčílí se a vypukne hádka v tom tam objeví hnízdo vos a ukryjí se spolu než přijede deratizátor . Následně jsou na sebe velice nepřátelští ale začnou spolu více a více trávit čas a zjistí že ten druhý není tak špatný .

Oba se mění a dělají věci které by dřív neudělali ale ani jeden si nechce přiznat že k tomu druhému něco cítí . Haley ho políbí a on se odtáhne tvrdí ji že by ji později stejně ublížil . Jenže stále se k sobě mají a bydlí u sebe a nedokáží bez sebe usnout a tak to risknou.

Vše je v pořádku až jsou v baru a její kamarádky Jasonovi řeknou že snim nespí jelikož ho nemiluje . Následně jsou doma a konečně po měsících si to rozdají a on se pochlubí co mu řekly kamarádky . Ona vystartuje že to udělal jen kvůli tomu že ona chtěla spát pouze s mužem s kterým bude do konce života a rozpoutá se hádky kdy ona odchází a nechce s nim mluvit . Druhý den odjíždí a Jason se ji propašuje do auta . Stráví spolu týden v pronajatém domě ale nemluví spolu . Haley mu stále opakuje at odejde že mu nevěří .

Když se vrátí domů po čase se ji to rozleží a začne ho chtít zpátky to zase dělá drahoty on ikdyž ji chce zpátky . Ona ho připoutá a nechce pustit pryč až si vyjasní že se mají rádi ...

Moje hodnocení : 6/10
Příjemná oddychovka která je celá předvídatelná ale má to šmrnc a lehce se to čte . Líbilo se mi že Haley nedala na svoji rodinu a chtěla žít podle svého .

Žádné komentáře:

Okomentovat