19 prosince 2016

Nebezpečná známost



Orig. název:The hand that feeds you
Rok:2015 ; 9/2015v ČR
Počet stran:312
Nakladatelství:Baronet

Morgan se přihlási na seznamku aby mohla porovnávat psychologické profily lidí . Studuje psychologii a píše závěrečnou práci . Seznámí se s Bennetem a padnou si do oka . Začnou se scházet a randit spolu . Vždy ale jen u ní . Jednoho dne přijde domů a najde Benneta rozkousaného k nepoznání u sebe v ložnici a její tři psi jsou od krve . Zavolá policii a schová se v koupelně . Několik týdnů je v péči lékařů . Případ uzavřou s tim že vini jsou psi a budou časem utraceni .

Morgan nechce věřit že by její psi byli něčeho takového schopni . Její bratr je policista a pátrají na vlastní pěst . Myslí si že by někdo měl dát vědět jeho rodičům . Když ale přijede do města o kterém mluvil nikdo o něm nic neví a nejsou záznamy . Slídí na internetu a najde ženu která popisuje velice podobný příběh s mužem jaký zažila ona . Setká se s ní a zjistí že obě randili se stejným mužem a byli i ve stejnou dobu zasnoubeni . Nachází další ženy které se s nim setkali . Jenže v tom zjistí že jedna záhadně skočila z okna a druhá byla po její navštěvě zabita . Pátrá a na nic nepřichází až s jednou pomocí se nabourá do meilu Benneta . Čte o všech ženách s kterými chodil a celé to popisoval další ženě . Tu vzrušovalo když si s ní povídal o jiných .

Snaží se udělat něco pro své psi . Jednoho už policie zabila . Snaží se pro ně sehnat lepší útulek aby o ně bylo postaráno a občas za nima zajít v čem ji pomáhá jedna žena . Když najde vhodné místo kam je odvést oná žena jede s ní a v tom ji všechno do sebe začne zapadat a ona zjistí že to s ní si Bennet psal a ona se ostatních chtěla zbavit . Málem se to podaří i Morgan . Povede se ji přivolat policii ale celé to vypadá jako kdyby útočila ona . Jenže pak se najdou důkazy a ona je zachráněna ..



Moje hodnocení : 9/10
Kniha byla strhující a dostala mě!Celou dobu mě nenapadlo kdo by za tím vším mohl stát . Propracované a opravdu strašné že takto si lidé dovedou hrát s city jiných .

Žádné komentáře:

Okomentovat