18 prosince 2016

Štastní a veselé



v ČR10/2015
Počet stran:318
Nakladatelství:XYZ

Helena má dvě dospívající děti , manžela Hynka , dům za Prahou . Zapomene zkontrolovat brožury před tiskem a natisknou se špatně šéf ji za to okamžitě vyhodí .Když přijde domů načape tam manžela s milenkou . Hroutí se a odejde ke kamarádce Martině . Hyněk ji přesvědčuje že vše nebylo takové jak viděla . Jenže Helena se ani po týdnu nevrací . Vzpomene si na dávného spolužáka Jardu ze střední a zavolá mu . Domluví si rande .Jiskra mezi nimi opět přelétne a ona je rozhodnutá . Nevěru manželovi neodpustí a chce být také štastná .

Do toho ji Martina přesvědčí aby ji pomohla s Chrtí beneficí a hlídala dva chrty které by mohli být utraceni . Začne vymýšlet program . Vrátí se domů kvůli dětem . S Hynkem se chce ale rozvést on si stále myslí že ho pouze dusí a řeči o milenci si vymýšlí . S Jardou je ji čím dál lépe až den před štedrým dnem ji chce seznámit se svoji dcerou . Když tam dorazí pozná že se jedná o manželovu milenku Kristýnu . Ona začne řvát na otce že to určitě všechno byla jen pomsta aby ji ublížila když spala s jejím mužem . Jarda se zachová ještě hůře a Helena poraženě odchází timto má potvrzené že opravdu Hynek vztah měl ikdyž ho popíral . Jarda se opije a na štedrý den nechce být ani se svoji dcerou Kristýnou . Ta neví co dělat tak jede za Helenou aby ji pomohla . Nakonec společně stráví štedrý večer . Bolí ji ale že Jarda všemu hned uvěřil ikdyž ona ho má opravdu ráda . Kristýna vše otci řekne a ten se za ni rozjede a vyzná se ji že o ni nechce přijít ..

Moje hodnocení : 8/10
Začátek nic moc ale poté se to rozjede ikdyž očas předvídatelné . Klasický příběh manželství kde to nefunguje zasazen do prostředí Prahy takže velice představitelné .Příběh se odehrává o vánocích ideální doba na jeho čtení .

Žádné komentáře:

Okomentovat