19 prosince 2016

Všechny malé zázraky



Orig. název:All the bright places
Pořadí v sérii:1
Rok: 2015; v ČR 9/2015
Počet stran:352
Nakladatelství:Yoli

Finch chce skočit z věže v tom se tam ale objeví Violet která chce také skočit a on ji zachrání . Všichni si myslí že to bylo naopak . Ona jeho zaujala a chce se s ní bavit . Vytváří si kvůli ní facebook aby ji mohl psát a sledovat . Dřív to byla velice dobrá roztleskávačka jenže loni ji v autě zemřela sestra a ona se s ním nesmířila a jen přežívá . Finch a Violet spolu žačnou pracovat na školním projektu a mají procestovat zajímavosti v okolí .Oba mají problémi a začne jim na sobě záležet . Finch žije se 2sestrami a rozvedenou matkou otce nechce vídat a tvrdí že je mrtev .

Rodičům se nelíbí že se s Finchem vídá a tak ji to zakážou ona se do něj zamiluje a vídá ho tajně . On ji pomáhá překovat vše s její sestrou a ona má pocit že zase žije v tom ale Finch začne být více podivný a bydlet ve skříni . Další den se ztratí a nikdo o něm neví . Rodina ho nehledá je to prý u něj obvyklé . Violet to po nějaké době přijde divné a dostane ještě záhadnější zprávy . Jeho sestra taky a obě jsou zděšené . Violet se jede podívat na místa kde myslí že by mohli být nějaké stopy a jeho tělo se najde na dně jezera . Pro Violet je to velice těžké ztratit dva milované lidi během jednoho roku ale ví že musí žít a jít dál a ovšem mluvit -nedusit to v sobě .

Moje hodnocení : 5/10
Čekala jsem mnohem více . Celá kniha takové tlachání a rozjede se to až na posledních stránkách . Manii bych v tom vůbec nepoznala také až úplně na konci . Čte se dobře ale nic moc v sobě nezanechá a nedá . Příběh je vyprávěn ze dvou pohledů.

Žádné komentáře:

Okomentovat