01 července 2016

Stalker





Orig. název:Stalker
Pořadí v sérii:5
Rok: 2014; v ČR 5/2015
Počet stran:568
Nakladatelství:Host

Joona je mrtev ale je pár lidí kteří tomu neveří .Policistka ho najde a přivede zpátky . Psycholog a hypnotizer Erik začne chodit na lekce klavíru ke slepé ženě která se mu začne líbit . Ve městě začnou umírat mladé ženy zavřažděni brutálním způsobem . Před smrtí je vrah natočí a policii pošle video jak je pozoruje . Nedaří se jim ho vypátrat . Erik má pocit že by to mohlo souviset se starým případem s Rockym který si odpykává trest a trpí vypadkami paměti .

Když je pobodána k smrti další dívka zjistí že všechny oběti Erik zná . Joona pátrá na vlastní pěst po kazateli .Nikdo nic netuší až zemře i manželka jednoho z policistů . V tom Erik uteče a je viděn na místě činu a začne být podezřelí . Uteče ke své další kolegyni Nelly které věří ale netuší že ona to měla vše na svědomí a ted chce Erika věznit a mít jako svého otroka jen pro sebe .Přivede i učitelku klavíru a chce ji zabít ale podaří se jim utéct a omráčit ji . Joona naštěstí také přišel na to kde by mohli být a jsou zachráněni .Rocky je osvobozen ze svého trestu jelikož ho nespáchal .

Moje hodnocení : 8/10
Napínavé od začátku do konce. Celou dobu nic netušíte a je to zamotané . Ikdyž na mě je kniha zbytečně vyprávěna z mnoha úhlů. Stačili by dva .

Žádné komentáře:

Okomentovat