10 ledna 2016

Pátá cesta k pádu




Orig. název: Five ways to fall
Pořadí v sérii: 4
Rok:2014 ; v ČR 11/2015
Počet stran:422
Nakladatelství: Baronet


Reese se vdala za Jareda kterého znala pár týdnů . Za několik měsíců ho načapala jak ji podvání ze svojí ex a ta ji během pár dní zbalila věci a vystěhovala . Reese byla vždy problémové dítě . Matka se o ni moc nestarala a otec ji odložil u motorestu a odjel . Neví co si počít tak zavolá bývalému manželi své matky Jackovi aby ji pomohl . Vždy ji vysekal z problému . Nastěhuje se k němu a začne pracovat u něj v právnické firmě což ji baví a začne se zlepšovat . Jenže potká Bena který ji je sympatický a hlavně ho před pár měsíci potkala v baru a užili si spolu . Nejdříve mezi nima je válka ale časem se začnou sbližovat a starou se s nich kamarádi .

Reese se chce stále pomstít Jaredovi za to jak se k ní zachoval a když zjistí že se nastěhoval opodál začne mu zatápět u nové manželky . Ben začne hrát jejího falešného přítele aby Jared žárlil ale začnou se sbližovat až se mají rádi . Ben Reese vezme k jeho rodičům domů . Mají plantáže mandarinek a ji to tam připadá jako ráj . Jenže Benova matka to má těžké s manželem a proto ji ostatní děti nenavštěvují a ona tim trpí . Po nějakém čase se rozhodne otce opustit a druhý den ho najdou mrtvého . Reese Bena podporuje a utěšuje . Otce nenáviděl ale i tak je to velká ztráta . Oba si , ale uvědomí že se mají rádi a když to schválí i Jack tak si přiznají že se mají rádi a zůstanou spolu .


Jack vypátrá otce Reese a dozví se že zemřel před několika lety a vše bylo jináč než ji celý život matka říkala . Otec ji měl na pár dní u sebe když se rozešli kvůli jejímu chování a zavolala mu že nahlásila unos . On nechtěl jít do vězení tak ji nechal v motorestu a čekal až si ji policie odveze . Celý život toho litoval ..


Moje hodnocení : 7/10

Poslední a nejslabší díl serie . Nemělo to tu jiskru a tajemství jako ostatní díli . Postavy nebyli tak moc vykreslený .

Žádné komentáře:

Okomentovat