19 října 2015

Zahrada splněných přání

                                                  

Athea žije se třemi dětmi , manžel se s ní před dávními lety rozved . Nesnesl ruch okolo dětí . Odešel se svojí sekretářkou . Občas si děti vezme , ale vše zůstává na Athee . Athea má ráda zahradničení a přihlásí se do soutěže . Musí upravit zahradu poté nakreslit plánek a ten poslat do soutěže . Zrovna ji , ale vyhodí z práce a skleník kde pěstuje svoje rostliny , není její a jeho nový majitel ho chce zbourat . S novým majitelem Patrikem si moc nesedne . Hlavně s jeho přítelkyní Topaz ta by hned skleník zbourala a vybudovala tam bazén .

Obvodní soutěž vyhraje a tak za pár měsíců musí svoji zahradu vybudovat v Chelsia .V tom se vrátí její ex manžel a chce to s ní dát zase dohromady , to ona , ale nechce . Snaží se krý kvůli dětem ale zanedlouho uteče s Topaz s přítelkyní Patrika . Patrik a Athea po sobě pokukují , ale ona se vymlouvá že nemůže mít žádný vztah dokavat jsou děti pod její střechou . Patrik si s jejíma dětma rozumí ale ona ho stále odmítá . Ikdyž ji hodněkrát pomůže .

Soutěž se blíží a ona buduje celou zahradu . Když to má skoro hotové zahradu spláchne povoden . Všichni ji ale pomůžou a ona zahradu obnoví . Vyhraje 3místo a všimne si ji reportérka a nabídne ji místo v televizním pořadu . Děti popostrčí Patrika a ten požádá Atheu o ruku . Když vidí jak o něj děti stojí tak souhlasí .


Moje hodnocení : 6/10
Její knihy ztrácí to kouzlo kvůli kterým jsem je měla ráda . Hrdinka na mě až moc upřednostnuje děti
místo abych se jich zeptala na vlastní názor . Nápad se soutěží byl dobrý , ale znělo to moc přeslazeně .

Žádné komentáře:

Okomentovat