30 října 2015

Jedna malá lež




Posouváme se o 3 roky dál a Livie nastupuje na vysokou na Princton . Chodil tam otec a ona od mala chtěla plnit jeho sny . Když ji zemřela kamarádka na leukemii bylo pro ni jasné čím chce být . Kacey přijede na prvních pár dní a chce aby se Livie odvázala . Opije se , nechá se potetovat . Ráno se vzbudí s pár klukama nahá na pokoji . Ashon školní hvězda má na těle vytetované Irčanko a všichni ji tam začnou říkat a ona neví proč . Moc si toho nepamatuje .

Dny na vysoké utíkají a ona si každý týden volá s psychyatrem . Chce aby se odvázala aby nešla za snem svích rodičů. Chodí na kliniku hrát si s dětma trpící leukemií . Když jednou přijde a holčička je mrtvá uteče a rozhodne se že tohle pro ni není .

Mezitím se o ni zajímá Connor a ona se víc zajímá o Ashtona . Jenže tito dva kluci jsou dva nejlepší kamarádi . S Astonem si užije ale ten ji pošle zpátky za Connorem že není pro ni dost dobrý . Tuší že má nějaké problémi , ale nechce je vyzradit . Dozvídá se že jeho matka nezemřela jak tvrdí ale je v ústavu a nikoho nepoznává .Jeho otec za vše viní jeho a svého syna využívá k lepším obchodům .

Livie pomocí psychyatra najde pomoct a Ashton je od všeho osvobozen . Livie se rozhodne že medicína pro ni není . Počkají až bude konec ročníku a oba odjedou do Miami za Kacey ...


Moje hodnocení : 8/10
Super kniha ale chybělo ji tajemno oproti té minulé . Ashona jsem nemohla odhadnout co se v něm zkrývá . Skvělá serie která se dobře čte .

Žádné komentáře:

Okomentovat