26 října 2015

Deset malých nadechnutí




Kacey utekla se svojí sestrou Livii do Miami . Jeji rodiče před pár lety zahynuli při autonehodě a byli svěřeny do péče tety . Jenže strýček rozházel jejich dědictví a Livii obtěžoval . Rozhodla se utéct co nejdál . Když rodiče umíraly Kacey byla s nima v autě . Seděla vedle své nejlepší kamarádky a svého přítele . Jediná ona přežila . Auto co je smetlo přežil ze tří také pouze jediný člověk .

Kacey se seznámí se sousedkou Storm . Nejdříve se ji snaží vyhýbat a bojí se ji , ale její malá dcera Mia je kouzelná a velice se skamarádí s Livii . Storm ji navrhne aby šla pracovat jako barmanka do Pennys . Stryprýzový klub ale peníze více než slušné . Kacey se moc nechce ale souhlasí . Začne se bavit s Trentem . Jejich náhodné střetnutí jsou častější . Láska začíná stoupat . On ji chce pomoct aby odpustila a šla dál . Pomáhá ji nutí ji do terapií . Najednou zmizí .

Kacey má narozeniny a kamarádi ji uspořádají večírek . Vrátí se Trent s rodiči . Přizná se že o Kacey ví už velice dlouho . On je ten jediný muž který přežil z druhého auta . Zasvětil několik let aby udělal Kacey štastnou . Kacey zkolabuje a je zavřena na léčení . Trentův otec ji chce velice pomoct a vše zaplatit . Kacey je na terapii . Má stejného doktora jako Trent . Konec jeho léčení je že má Trenta poslouchat kde ji vše vysvětlí . Ona si uvědomuje že mu vše odpustila a láska je silnější . Jenže on odejde a ona s nim nemůže mluvit . Vrátí se do Miami a pracuje v baru . Storm si bere místního policajta Dana a chtějí aby Livie a Kacey s nimi bydleli . Při kolaudaci se tam objeví Trent . Obav cítí totéž ...


Moje hodnocení : 9/10
Opravdu bomba ! Miluji knihy kde hrdinové mají vnitřní boje a musí se s tím vyrovnat . Kacey mi bylo líto a toto bych nepřála nikomu . Vyrovnala se s tím dobře a jak nejlépe mohla . Dobře napsané a čtivé .

Žádné komentáře:

Okomentovat