20 listopadu 2014

Na hraně zapomnění




Camryn je další hrdinka která to neměla lehké . Přítel se ji zabil při dopravní nehodě . Její bratr sedí ve vězení za to že srazil opilého řidiče a ten umřel . Když se přenesla přes smrt svého přítele a našla si jiného tak ten na ni nebyl vůbec hodný a ještě ji podvedl . Camryn se vykašlala na kluky a nikdy se už nechce zamilovat . Její nejlepší kámoška Nat ji vytáhne na párty , její přítel Damon se ji svěří že se mu už několik let líbí . Camryn z párty odejde a druhá den se s tím svěří Nat . Ta se myslí že ji chtěla přítele přebrat a rozzuří se a nechce s ní mluvit . Camryn neví co dělat dál a uteče z domova . Sedne na autobus a odjíždí do Idaho . Neví co bude dělat až tam přijede .

V autobuse se seznamuje s Andrew který jede za otcem který má rakovinu a brzo umře. Několik hodin povídání a zjistí jak moc si rozumí . Když přijedou na místo kde Andrew vystupuje rozloučí se a Camryn čeká několik hodin na další spoj.Když už má autobus jet tak ji napadne jiný cestující v tom se Andrew vrátí a zachrání ji . Nechce ji nechat samotnou . Chce aby sním šla do nemocnice ,vyspala se a ráno si rozmyslela kam jet . Andrewa otec na tom je čím dál hůře .

Ráno se Andrew rozhodne že bude cestovat s Camryn . Oba neví kam chtějí jet ale bez plánů sednou do auta a rozjedou se jen tak po dálnici kam je to zavede . Dojedou do New Orleans . Ubytují se v hotelu a všechny jejich touhy prolomí ledy a začnou spolu spát , chodit a užívat si . Začnou zpívat po barech . Rozhodnou se vrátit domů . Andrew ji představí své matce . Návštěva je dost zvláštní . Druhý den Andrew zkolabuje . Camryn vůbec neví co dělat . Zjištuje že má nádor na mozku a odmítá jakékoliv testy . Jeho otec má to samé a umírá . Camryn ho přesvědčí aby se šel léčit a on ji poslechne . Je zdravý a ona mu oznamuje že je těhotná ...


Moje hodnocení : 8/10
Yoli vydává strašně dobré a zajímavé , neobvyklé knihy . Obálka je obyčejná a přitom strašně hezká . Začátek byl tedy docela nudný a říkala jsem si ježiš co to zas je , ale pak se to rozjede . Celkově 400 stran není tak nabytých , ale dobře se to čte a vy prožíváte jízdu amerikou společně s nimi . V prosinci vychází další díl který si určitě koupím . Čím dál více knih má v sobě rakovinu . Kniha je vyprávěna z obou pohledů.

Žádné komentáře:

Okomentovat