27 listopadu 2014

Bud se mnou





Tereza je sestra Cama , velkého drskáka . Chodila s hulvátem který ji ubližoval když se to Cam dozvěděl zbyl ho a měl z toho velké problémy . Tereza je zakoukaná do Camova kamaráda Jase , před rokem se políbili ale on pak řekl že to byla chyba. Ona na to nemůže zapomenout .

Tereza si poranila nohu a s jejím tancováním je konec . Jde na vysokou a studuje pedagogiku . Má to jen jako náhradní plán než se ji uzdraví noha . Jenže noha se nelepší .

Jase Terezu navštíví a opět se políbí , řekne ji že vše byla chyba . Bojí se Cama . Ona ho přemluví že bráchy se bát nemusí . Jenže v tom se zabije její spolubydlící a Tereza ji najde . Nese to dost těžko v tom se dozvídá že nebude už moct tancovat a učení pro ni je asi budoucnost . Jase se na ni vykašle , ale chce se s ní nadále kamarádit . Všichni se ji snaží pomáhat . Jase si to srovná v hlavě a dají se zpátky dohromady .

Moje hodnocení : 7/10
Příběh mi přišel plný věcí které by chtěla každá holka . Dostat vysněného kluka , ochranu svého bratra . Kniha je docela tlustá ale příběh utíká a čte se rychle . Někdy jsem si říkala nee to je tak předvídatelné , ale čte se to hezky a usměv na tváři to vykouzlí , příští rok vyjdou další knihy z této serie .

Žádné komentáře:

Okomentovat