28 listopadu 2014

11 Úžasné





A zas utočí . Emily chodí vyhružné zprávy o jejím dítěti které dala pryč . Ve městě se objeví Gayle žena které chtěla Emily dítě svěřit , ale začla se chovat jako šílená tak si to rozmyslela a dala to jiné rodině . Když za rodinou jede zjistí že dům prodali . Snaží se malou vystopovat .

Gayle dá velký sponzorský dar otci Hanny na kampan . Hanna je z toho nervozní .Hanna se chce vrátit ke svému přítelovi .

Všichni začínají mít podezření že by A mohla být Gayle .

Aria viděla otci Noala jak se převlíká za ženu . Dostala z toho strach . Nechce rozbít jeho rodinu a tak mlčí . A ji navádí aby mu to řekla nebo mu to poví sama . Radši se s ním rozejde . Později mu to řekne . Noel řekne že o tom dlouho ví a nechce aby před sebou měli tajemství a vrátí se k sobě.


Spencer jede na víkend na vysokou , zaplete se tam s Brkem , chce být přijata do klubu a tak upeče sladké koláčky s trávou . Všichni jsou strašně sjetý a zkončí v nemocnici . Zjistí jim daleko horší věci než mariuhanu . Někdo je chtěl odrovnat .

Hanny otec má velký den ve svém volebním programu. Všechny holky se tam sejdou . Podezřívají Gayle že ona je A . Chtějí ji ukrást mobil . Přijde jim zpráva že mají přijet na určitou adresu a miminku Emily se nic nestane . Holky tam přijedou , zjistí že Gayle byla nevlastní matka Tabithy . Někdo ji před domem zastřelí . Jsou v nebezpečí víc než dříve . Otec Tabithy chce najít vraha jak své ženy tak dcery .... Kdo mohl Gayle zabít ?

Moje hodnocení : 9/10
Další napínavý díl , nemohla jsem se tedy začíst tolik jako dříve , ale to bude osobní unavou , kniha přečtená za odpoledne . Stále nevím kdo by A mohla být . Už se těším až zveřejní kdy vyjdou další díli .

Žádné komentáře:

Okomentovat