09 října 2014

Danteho holka




Reece má rozvedené rodiče a každé léto z Kansasu letí do Evropy za otcem . Na letišti potká krásného Danteho . Nasedne na další let a Dante vedle ní . Najednou se vše otřese a letadlo které zrovna zvlétá vybouchne . Dante vezme Reece a utíká s ní . Dozvídá se že jeho otec je premier v jedné malé zemi ve středomoří ,má vlastní ochranku , a velko výrobu oliv . V Evropě vybuchla sopka a tak jsou všechny letadla ohroženy sopečným prachem . Vrtulník je bezpečný a Dante vezme do své země pod svoji ochranu Reece.

Seznámí se s jeho kamarády. Začne žárlit na holku kterou mu otec dohodl . On se s ní už nechce vídat . Zamilují se do sebe . Objevují krásy ostrova . Reece začne pracovat u nich v obchodě se suvenýry . Dante má nehodu v autě . Reece zas spadne z koně . Vše je ale nasměruje že zůstanou spolu ...

Moje hodnocení : 5/10
Kniha je určena spíše pro mladší nebo dospívající . Jedná se o první lásku a poblouznění okolo . Kniha nebyla špatná jen pro mě jako starší to už nebyla ono .Líbilo se mi jak tam bylo více katastrof a jak autorka dokázala zakombinovat erupci na sopce který opravdu před pár lety na pár dní zastavila leteckou dopravu do příběhu .Kniha plná klišé ,vhodná jako oddychový letní příběh na pláž .

Žádné komentáře:

Okomentovat