24 září 2014

Božský hráč




Už po třetí se dostáváme do prostředí New Yorku a hodné mladé dívky , pokaždé jiné , které spojuje přátelství mužů s kterými si dají do hromady . V každém díle se seznamujeme s jednou dvojicí tentokrát s Maxem a Hannou . Příběh je vyprávěn z obou pohledů.

Hanna pracuje v laboratoři a na svůj osobní život nemá čas, její starší bratr poprosí Maxe svého kamaráda ze školy jestli by ji s někým neseznámil jenže místo toho se do sebe zamilují . Max je děvkař a Hanna se bojí aby s ním nenaletěla . Po dlouhé době flirtování se spolu vyspí a vše má spád. Jenže poté začnou fungovat pochybnosti a ona se na něj vykašle. Když se dozví že od té doby co se s ní poznal tak se s nikým nevídal tak mu hned opět spadne do náruče.

Moje hodnocení : 7/10

Příjemná erotická serie která má i nějaký děj a nejde jen o sex tady více šlo o lásku . Určitě serii doporučuji jen mi občas přišlo že některé přímé řeči jako kdyby byli vynuceny a takové falešné , nehodili se . Hlavně když na scénu přisli Chloe se Sárou tak mi jejich řeči přišli až trapné .

Žádné komentáře:

Okomentovat