16 září 2014

10: Kruté




Moje hodnocení : 8/10

Už zase jsem se dočkala dalšího dílu . Letos na nás čeká už jen 11.díl a poté až zas 4díli příští rok .
Přišlo mi že tento díl nebyl už tak silný a napínavý jako předešlí ikdyž pár tajemných a dost napínavých okamžiků tam bylo , ale v celku to nebylo takové že si koušete nehty a bojíte se co se stane na další stránce .

V ději se dostáváme o dva týdny kupředu .

Spencer loni v létě byla na letním kurzu kde se skamarádila s Kelsey. Potkali kluka a ten jim nabídl drogu která jim pomůže se soustředit a nespat , aby zvládli všechny testy. Holky zvládnou všechny zkoušky a pilně se učí jenže pár dní před koncem jim prášky dojdou a dealer nikde . Rozhodnou se jet přes celé město za jiným , prášky koupí a cestou zpátky je chytí policie a odvede k výslechu . Spencer si myslí že Kelsey hodí vše na ni a tak zavolá Hanně jestli by nemohla vzít nějaké jiné prášky a nastražit je Kelsey do pokoje . Hanna to udělá . Spencer pustí a Kelsey se dostane do pastáku . Od té doby ji nevidí ani o ni neslyší ale trápí ji výčitky že to na ni takhle narafičila .

Spencer přišel dopis z univerzity že jsou se spletly v přihláškách a jsou 2 kadidáti podobného jména a tak musí jejich přihlášky znova posoudit . Spencer se bojí o svoji budouctnost. Začne hrát divadlo a stále se nemůže dostat do své role . Stále v ní jsou výčitky co provedli Tabithe na Jamajce .

Noel se s Arii vůbec nebaví a stále obletuje Klaudii až nadejde den a s Arii to ukončí že nemají nic společného.Ve škole mají udělat projekt ve dvojicích a Aria dostane Klaudii . Klaudia chce aby vše vypracovala Ariie ale ta si vypracuje jen svoji půlku . Ve chvíli smutnu napíše svému bývalému učitelovi s kterým měla románek Ezrovi . On se z pár dní objeví u ní pod oknem , celý rok na ni myslel a napsal o jejich lásce knihu . Chtěl by aby sní odešla do New Yorku . Arie chce utéct od všeho v Rosewoodu jenže ho nechce představit matce . V tom si ho všimne i Klaudie a Ezra se ji přestane ozívat až poté přijde s tím že až dospěje at přijde . Noel má dost Klaudie a nechá ji vyhodit z domu a chce se vrátit zpátky k Arii.

Emily se na večírku se svojí sestrou Beth seznamuje s Ka . Plní různé výzvy co má udělat . Zalíbí se ji a začne se s ní výdat poté ale zjistí že je to Kelsey . Spencer ji o ni vše řekne . Holky opět obtěžuje A a Spencer si myslí že je to Kelsey .Jako pomsta že ji poslala do pastáku . Emily tomu nechce věřit a stále se s ní výdá . Stále všechny trápí Jamajka .

Všude probíhají akce na bezpečnost mládeže proti drogám a alkoholu a jako případ z poslední doby uvádí Tabithu a tak jejich strach je čím dál větší . A jim pošle fotku mrtvé Tabithy na pláži .

Hanna pomáhá otci s volbami . Chtějí zaujmout mladé voliče. Svěří se otci o tom jak ukradla peníze . Otce mrzí že mu to neřekla dříve , chce s ní mít zase dobrý vztah . Její vztah s nevlastní sestrou Kate se také zlepší . Jenže potká krásného Liama .Líbají se , dají si rande a zjistí že jeho otec je otcův největší protivník ve volbách . Tají svoji lásku v tom , ale uvidí v novinách jak střídá partnerky a ženy citují ty samé věci které říkal ji . Pocit vyjímečnosti a nekonečné lásky . Hanna se s ním hned rozchází . Otci řekne velké tajemství které ji Liam o svém otci prozradil .

Spencer má divadelní vystoupení . Emily řekne Kelsey pravdu že to s drogami na ni Spencer nahrála tu to rozlobí a zautočí na Spencer . Emily s Kelsey odjede ,do lomu kde umřela Mona . Ostatní holky tam za ní díky sms kterou stihne napsat dorazí . Kelsey se chce zabít . To ji holky rozmluví . Odveze ji záchranka rovnou do psychiatrické léčebny . Do té samé v které byla Ali , Hanna v loni v létě . Přijdou ji navštívit a dostanou od ní dopis . Zjistí že pouze vyšilovala jelikož byla pod vlivem drogy , zabít je nechtěla . Za A se nevydává , o Tabithe také nic neví takže sms jim píše někdo jiný . Když odchází pryč zjištují že Tabitha tam také byla zavřená jelikož ji na památku venku postavila lavičku s pamětní deskou .

Kdo jim stále vyhrožuje ? a jakou spojitos ve všem měla Tabitha ?? Znala se s Ali a ta ji navedla ?

Žádné komentáře:

Okomentovat