19 srpna 2014

Zmatené




Výlet na Jamajku .

Skok o 10měsíců později.

Holky se snaží žít normální život , ale moc jim to nejde . K příležitosti rok od incidentu v chatě natočí film o nich a všude je na něj reklama. Holkám to přijde otravné .Mellisa se mezitím dala dohromady s Wildenem a holky spolu zas nemluví.

Holky dostanou sms od A že mají přijít k domovní schránce u domu Alison tam najdou dopis že A ví co se stalo na Jamajce a od té doby je opět pronásledují tajemné sms.Rozhodnou se nejít na policii jelikož by museli říct co se na Jamajce stalo.

Emily sekla s plaváním , tím pádem ji nečeká žádná budouctnost a žádná vysoká škola ji nechce . Seznámí se s Chloe která se nastěhovala do domu po Jenny a Tobym . Má malou sestru Grace kterou se nabídne že bude hlídat . Jejich otec je sponzor a mohl by Emily pomoct se někam dostat.Když u nich spí její otec ji políbí . Ona ho odstčí . Snaží se na trénincích vydat ze sebe to nejlepší . Lepší se . S Chloe se velice skamarádí a svěří se ji že loni v létě měla díte s Issacem , odjela pryč a holčičku porodila a dala ji pryč. Chloe se ji na oplátku svěří že byla alkoholička.Otec Chloe se za ni s náborářem přijede podívat . Vezmou si ji stranou a Chloe otec ji začne ochmatávat a líbat , v tom tam Chloe přijde a všechno vidí . Je rozčílená . Nevěří ji . Svěřila se ji že otec matku podváděl a ted vidí jak se s nim Emily líbá .Snaží se ji dohnat a vysvětlit ji co se stalo , ale Chloe se ji vyhýbá . Když přijede domů je všude ticho . V obýváku na ni čeká oslava na její výtězství . Chloe přijde , ale nechce ji to odpustit...


Otec Hanny kandiduje do senátu a točí spot . Pozve ji , ale nechce ji v žádném záběru .Vše má být s jeho novou lepší rodinou . Ji to naštve a nakonec se do spotu dostane . Filmaři si ji chválí a jeden ji dá vizitku že by se s ní mohla stát modelka . Ona se s Patrikem sejde a on si ji nafotí . Neregistruje že ji spadlo ramínko.Její přítel Mike je proti tomu , ale ona ho neposlouchá a ocenuje že si někdo všiml jak na sobě pracovala . Když se s ním chce setkat aby ji dal fotky , žádné ji nedá a ukáže ji pár které jsou docela odhalující a řekne že chce peníze jináč ty fotky zveřejní a její otec by mohl mít po kariéře.Hanna neví co má dělat , jde za otcem a vidí jeho pomocníka jak vychází z jeho kanceláře. Vloupe se tam a vykradne otci sejf, když vidí kolik tam má peněz nenapadne ji že by se to mohl dozvědět. Cestou zpátky zahlédne nějakou postavu a zasekne se s ní výtah . Má strašný strach . Výtah se rozjede a otec hned druhý den zjistí že mu peníze byli ukradeny , ale Hanna řekne že by to mohl být jeho pomocník . Vyhodí ho a Hanna je z toho venku . Patrik peníze dostane a snad je vše zachráněno . Mikemu přizná že měl pravdu .

Noel chodí s Arii a přijede k němu Finská studentka Klaudia na výměný pobit .Až na letišti zjistí že se jedná o dívku a Arrie pěkně žárlí . Všechen čas věnuje ji a Arrie je zanedbaná . Po čase se skamarádí , jedou společně na hory . Jdou nakupovat a Klaudia položí telefon a Arria ji do něj nahlídne . Píše své kamarádce že Arie je skřet a že se ji vyspí s Noelem . Od té doby je Ariia proti ní .Jedou společně na vleku a ona to na ni vybalí . Klaudia ji řekne že ano že se ji povede ji přebrat přítele a spadne z vleku . Je převezena do nemocnice a musí tam zůstat do zítra. Všichni už měli jet dnes dom.Noel tam s ní zůstává a Ariia sama míří domů. Klaudia na ni výtězoslavně kouká.

Matka Spencer pořádá večírek kam všechny kamarádky pozve , při té příležitosti oznámí že si našla nového partnera když její rozvod už nabyl platnosti.
Spenřina matka pozve svého nového přítele na večeři aby se jejich děti navzájem seznámili . Otec strašný snob . Na baru se seznámí s pohledným vtipným Zachem až později zjistí že je to její nový nevlastní bratr . Spencr si se Zachem padne do noty , flirtují spolu a vídají se . Jedou společně do New Yorku kde jim rodiče oznámí že se zasnoubili . Se Zachem se objímá a dají si pusu . V tom ji , ale řekne že je gay. Usne u něj na pokoji a ráno je načape jeho otec .Zacha zmlátí a vypukne strašná hádka . Spencr neví jak ho zastavit a tak řekne že je gay . Zach ji nadává , už s ní nechce mluvit . Otec tomu nevěří a pošle ho do vojenské školy .

Celou knihu se dozvídáme že hrdinky se jeli usmířit a na vše zapomenout na Jamajku . Jenže co se hrozného stalo se dozvídáme postupně . Holky si užívali v hotelu a zahlédky postupne holku která vypada stejně jako Alison . Všichni se s ní setkali a se všema mluvila , divním tonem , který prozrazoval že o nich něco ví . Její tělo bylo plné popálenin . Sledovala je na utes kde se pohádali a začli do sebe strkat až spadne z utesu . Holky za ní běží na pláž a všude je krev . Utečou a od té doby se opět přestanou bavit jelikož si hrozné události stále představují .

V televizi běží že na Jamajce moře vyplavilo mrtvé tělo . Identifikované bylo jako Tabitha Clarková z New Yorku . Cítí se hrozně že zabili nevinou holku . Jenže někdo je musel vidět ...


Moje hodnocení : 9/10
Zvraty jeden za druhým . Opět se děj zamotává a mi nevíme co si myslet . Podle anotace dalších 2dílů se Jamajka bude stále řešit . Myslím si že Alison neumřela a zaplatila Tabithu aby vystrašila holky .Minulí díl byl napínavější . Už aby bylo září.

Žádné komentáře:

Okomentovat