20 srpna 2014

Šaty pro nevěstu




Heather plánuje svatbu , zaplatí si drahou koordinátorku , která poslechce sestru Coopera Nicole a ta pozve na svatbu osoby které tam vůbec nechtěla . Úplně každého koho zná . Za týden začíná škola a studenti se už zabydlují . Matka jedné slečny si stále na něco stěžuje a chce pro svoji dceru jiný pokoj . Heather ji řekne aby se zapsala do pořadníku . Do školy se zapsal také princ Rašíd z jedné malé královské rodiny .

Hned druhý den umře Jamice , asistentka . Vypadá to jak kdyby umřela přirozenou smrtí ve spánku . Heather místo aby řešila svatbu tak se snaží přijít kdo ji zabil a co se stalo .

Rada školy nechá vyhodit všech 9asistentů jelikož zjistí že všichni byli na večírku u prince , kde byla i Jamice , ale nikdo se k tomu nepřiznal ,všichni tvrdili že jim je špatně a né že mají kocovinu .

Asistenti protestují . Heather navštíví redaktora školních novin který by mohl mít nějaké informace . Chvilku na to skončí v nemocnici , někdo se ho pokusil udusit . Heather si dává vše dohromady až ji přijde podezření na jiného asistenta , zjistí že to on ji zabil jelikož ho vyfotila na večírku u prince a jemu hrozilo že by přišel o stipendium . Zjistí se že Princ pořádal večírky aby se zamaskovalo že je ženatý .

Heather ve společnosto všech svých známích řekne Cooperovi ano .

Moje hodnocení : 8/10
Závěrečný 5.díl příběhů o Heather . Heather se konečně vdává . Čekala jsem že svatba a její přípravy budou v knize více popsány . Kniha rychle utíká , ale zas tolik se toho tam nestane . Jsem ráda za každou přeloženou knihu od této skvělé autorky . Doufám že Bbart koupí práva na další její nevydanou serii nebo knihu .

Žádné komentáře:

Okomentovat