26 srpna 2014

Manželka která utekla




Kate se před 15lety provdala za čerstvě rozvedeného Neda , který má v péči malého Guye .Chvilku po svatbě otěhotní a narodí se malá Agness . Ned z těhotenství není nadšený , ale když malou uvidí vše se změní . Rozmazluje ji a dává ji vše . Kate má rozjetou karieru a Ned je s dětmi doma . Věnuje se sázení a Kate za něj musí platit dluhy . Jejich manželství už moc nefunguje , ale přežívají . Jeden den jede do práce a vše na ni dopadne . Rozhodne se odjet do Říma za svou kamarádkou Julii. Snaží se přijít na to co udělat se svým životem . Ned ji začne schánět až po 3dnech kdy se doma neobjeví a Guy ho upozorní že je něco špatně .

Kate se zatim nechce vrátit a seznámí se s Kierem ,přeskočí mezi nimi jiskra a stanou se z nich milenci . Z Kate se stane jiný člověk . Užívá si , omládne a nic nemusí řešit .

Mezitím v Anglii Ned nic nezvládá , dům je celí špinavý , nemají co jíst , splátky a hypotéka neodchází . Agness zakročí a snaží se otce přimět aby se o ně začal starat . Jenže on prohrál další sázku a dluží velké peníze . Pomocí typů se mu podaří vyhrát a vše zaopatřit a splatit.Celou dobu se o něj stará Kate a on ničeho není schopný .

Kate je nejštastnější ve svém životě , v tom se ale ztratí i Guy .Kate ho bere jako vlastního syna takže okamžitě letí zpátky . Překvapí ji jak se Ned o vše postaral a Agness dospěla . Druhý den se objeví Kier z Říma aby ji podpořil . Kate se Nedovi s poměrem přizná a on je schopen ji vše odpustit hlavně aby se k němu vrátila . Policie najde mrtvého muže který má Guyvu bundu . Jdou potvrdit tělo do márnice a zjistí že on to není . Kier který jako mladý také utek z domova se nabídne a jde ho hledat . Mezitím Kate s Nedem řeší co bude dál . Kate chce být štastná a tak se rozhodne pro Kiera. Guy se štastně vrací domů , ale matka Kate umírá . Kate zjištuje že je těhotná . Kvůli dítěti se rozhodne pro Kiera. Jenže poté ji Ned řekne že ji nechce ztratit ani za cenu že bude vychovávat cizí dítě . Na tuto jeho proměnu čekala skoro celé manželství . Rozhodne se pro Neda . Kier odjíždí zpátky do Říma . Na gynekologii zjistí že dítě počala ještě než utekla čili dítě je Neda . Ten je štastný a ohleduplný jak nikdy nebyl ..

Moje hodnocení : 7/10
Kniha je vyprávěna na přeskáčku a z různých pohledů. První polovina knihy je nudná , ale později se to rozjede .Kate se stane vše špatné co se může stát . Smrt její matky mi přišla už přehnaná . Chápu situaci do které se Kate dostala , nikdy se nemůžem spoléhat na chlapa. Život nám zaberou děti , starosti a na nic jiného nezbývá čas a manželství se stane rutina . Úplně jsem v hrdince viděla jak bych dopadla já kdybych měla děti . Vím to . Přišlo mi divné že se ji Ned a děti vůbec nesnažili zkontaktovat .

Žádné komentáře:

Okomentovat