02 června 2014

Počkám na tebe




Avery byla oblíbená než se ve 14 na večírku bavila a Blaide si s ní začal hrát a zašel daleko . Řekla policii i rodičům že si dovolil moc ale nikdo ji nevěřil . Vytáhla fotku kde mu sama sedí na klíně a směje se . Použili to proti ní . Avery rodiče jsou bohatí kterým jde převáně o to co si jiní myslí. Dohodli se a zaplatili Avery že bude navždy mlčet .

Avery se přestala se všemi bavit , stále ji někdo nadával do děvek , přitom ona ani s nikým nikdy nechodila , nepolíbila se jen ji Blaide zneužil .Zkusila si podřezat žíli a rodiče ji ještě vynadali že jim dělá ostudu . Jediné co ji zbylo čekat až bude moct jít na vysokou a zmizet z města.

Onen čas nadešel a ona si vybere vysokou co nejdál a odjede pryč . Koupí si byt a snaží se všem stranit . Jenže hned první den školy jde pozdě a srazí se s hezkým klukem . Cam. Začne se o ní snažit . Zjistí že mají byty hned vedle sebe . Najde si dva kamarády . Cam ji stále nadbýhá a pokaždé když se zeptá jestli s ním půjde na rande řekne ne . Že se nezeptá málokrát . Avery je jak želva která stále zalézá do své ulity . Snaží se schovat a je velice odtažitá . Cam je ochranářský . Vezme ji k sobě na Díkuvzdání , přiblíží se k sobě a líbají se v posteli . Všimne si jizvy na ruce a má velice divný pohled nechce snim mluvit a vysvětlit mu to . On se snaží, ona zalézá do svého krunýře .

Všichni se snaží aby Avery promluvila jenže nic . Ona je tvrdá jak skála do toho ještě dostává emaily a sms že je děvka a další hnusné zprávy . V lednu se ji dovolá bratranec a řekne ji že Blaine proved něco hrozného další holce a ta šla na policii , a Blaine sedí ve vazbě a půjde sedět . Je ji líto oné dívky a myslí si že kdyby se ona nenechala zastrašit a on šel sedět žádnou další holku by nemoh znásilnit . Zjistí že výhružné zprávy dostává od oné poškozené holky . S Camem se to snaží srovnat . Svěří se ji že jeho sestru mlátil její přítel a když se na to přišlo šel kluka zbít že skončil v nemocnici . Avery si říká že by mu měla říct také své tajemství , ale nejde ji to . Pokusí se spolu vyspat ale dostane hrozný strach a je ji to nepříjemné a je vyděšená a tak přestanou . Postupně překoná svůj strach a všechno mu řekne . Skončí škola a ona chce navštívit rodiče aby si to s nimi vyříkala . Za celí rok se ji vůbec neozvali . Vidí že se nezměnili , ale je ráda že je viděla. Těší se až začně další školní rok který už stráví s Camem společně jako pár .


Moje hodnocení : 8/10
Velice hezký příjemný příběh který mi velice připomínal Překroč svůj stín. Několikrát jsem měla chut Avery nakopat a říct ji otevři oči a mluv pravdu , chovej se normálně !Byla hodně poznamenána tím co se ji stalo . Její vztah s rodiči byl přesně ukázka toho když má někdo bohaté rodiče, není to vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat