25 května 2014

Panství




Stela je rozvedená a má malého 7letého syna Wiila . Kvůli ex manželovi přišla o všechno a byla nucena opustit svoji galerii kde prodávala umění a strýc ji zaměstná ve své realitní kanceláři . Věříji a tak ji dá zakázku za 15milionů aby prodala velké panství velice starého rodu . Stela se s poslední členkou rodiny Lady Lydií seznamuje a pomalu se do panství zamilovává . Panství má velké množství pozemků a budov ve kterých bydlí další lidé . Lydia tvrdí že už nemá prostředky vše zpravovat , ale časem vyjde pravda najevo že nechce v tomto sídle být sama a nechce aby se zhroutilo .

Stela se seznámí s Xanderem který na panství vyrost . Jeho matka byla chůva dcery Lady Lydie . Pomocí něho překonává svoje horhodnutí že už nechce muže a on poznává tu pravou. Oba si to navzájem bojí přiznat , ale přeci jen spolu zkončí a její syn Will Xandera ma také rád .

Stela provede několik zájemců o panství , ale nikdo se ji nezdá nebo se panství nelíbí jim . Najde zájemce a už se mají podepisovat smlouvy a zájemci odstoupí . Stelu napadne že kdyby se dům předělal a jináč zařídil zájemci by byli . Pomocí jedné Xanderovy kamarádky to tak udělá a kupec se hned najde . Xander a Stela spolu skončí jako povedený pár .

Moje hodnocení : 5/10
Od knihy jsem čekala více . Prvních 150stránek jsem se vůbec nemohla začíst. Děj je stále dokola o tom samém . Stela se bojí mít vztah . Lydia se chce zbavit panství . Myslím že to šlo lépe propracovat . Konec byl akčnější a lépe čtivější . Kniha je vyprávěna z několika úhlů .

Žádné komentáře:

Okomentovat