29 června 2014

Návštěva z minulosti




Allie se ve škole dozví že pojedou na školní výlet . Těší se jelikož vždy ji něco výlet překazilo a ona ještě na žádném nebyla . Jenže jedou z Allininou bývalou školu místo aby byla ráda má strach jelikož se s kamarádkama z ex školy minule moc nepohodla . Allie si chce koupit mobil , ale rodiče jsou proti . Dům jim napadne dřevomorka a oni mají obavy co bude s domem . Allinin kocourek Izík zaleze do díry v domě a nechce ven .

Alli jede na výlet a hned co přistoupí parta z druhé školy tak se ji posmívaj , poté se smějou i Jackovi a ona se ho zastává . Prohlížejí si skanzen původních obyvatel ameriky a zkouší si jak tamní děti kdysi žili . Mary kay píchne vosa a ona ji uklidní a počká s ní na ošetřovna . Zachová se statečně a za to ji obě učitelky pochválí a poté jedou už domů a musí uznat že výlet nebyl tak špatný jak si ze začátku mysleli že bude .

Moje hodnocení : 4/10
Poslední závěrečný šestý díl serie o Allie . Minulé díli nebyli špatné vzhledem k mému věku a k věku , kterým je serie určená . Jelikož Meg nic nového v čechách nevydává pustila jsem se i do dětské serie abych ji měla komplet . Tato byla strašně dětská a plná naivity a dětského bláznivého bezstarostného světa . Předešlé díli byli mnohem zábavnější .Už aby vydali něco pro starší :)

Žádné komentáře:

Okomentovat