29 června 2014

Hra na schovávanou




Emma chodí s Ethanem a snaží se vyhýbat Thayerovi .Podezřívá Laurel že zabila její sestru . Chová se k ní podezřele , naznačuje ji že má mlčet . Prohledává její pokoj a najde krvavou raketu . Na školu přišli nové holky které na své bývalé škole dělali něco podobného jako holky Hru lží říkají si Proradná čtyřka a ozdobí venkonví strom před školou spodním prádlem , všichni si myslí že za to můžou holky a chtějí aby pikali ale oni chtějí sehnat důkaz že to neudělali a Proradné čtyřce ukázat že oni jsou tady pánem . Rozhodnou se udělat v tělocvičně párty jen pro zvaný a je nepozvat .

Emma zjištuje že Laurel pouze žárlí že za její smrt nemůže , ale její adoptivní otec se začne chovat divně a vyhrožovat ji , řekne ji Hraj a nic se ti nestane . Přesně to samé dostala na vzkazu když sem přijela . Bojí se že otec zabil Sutton . Prohledává mu věci , vloupe se k němu do kanceláře a najde že nějaké ženě posílá peníze .Zrovna mu nějaká žena volá a tak ji zavolá že ji večer bude čekat že sní chce mluvit .

Thayer se ji svěří že když spolu TU noc byli v udolí tak viděl otce s nějakou ženou a proti ji vzal jinam . Myslí si že otec má poměr . Večer se koná tajný večírek . Samozřejmě se na něj Proradný holky snažej dostat . Holky pustí zázram z bezpečnostních kamer kde dokazujou že za strom můžou Proradný holky a během chvilky se tam objeví policie . Emma utíká a jede do motelu kde má sraz s otcovou milenkou , ale najde tam jen vzkaz tak jede do restaurace kde se s ní mine , ale dostane od servírky dopis . Dožene ji otec a ona se bojí že ji chce ublížit . Otec ji řekne že se ji omlouvá , přečte si dopis a dozvídá se že Becky (její biologická matka ) je dcera jejich adoptivních rodičů . Měli ji velice mladí a ona pak odešla z domova a přinesla jim malou Sutton aby se o ni starali . Emmu si nechala u sebe . Takže to nejsou její rodiče ale babča s dědou . Nevědí že má ještě dvojče . Matka o Becky nechtěla už slyšet a tak se s ní otec schází tajně a chtěj aby o tom mlčela i Emma . Otce může vyloučit kdo tedy , ale zabil její sestru ?Že by Becky která jediná věděla že holky jsou dvě ?


Moje hodnocení : 10/10
Mám strašně ráda to napětí kdy vám šrotuje mozek myslíte si že za to muže ten a ten , postupně Sutton odkrývá své vzpomínky a ejhle je to nakonec jinak . Těším se na podzim na 5 -předposlední díl .Kniha má 200stránek takže se čte hrozně rychle .

Žádné komentáře:

Okomentovat