27 června 2014

Easy ?




Jacquie hraje na basu a poslední tři roky chodí s Kennym . Kvůli němu šla na vysokou kterou vybral on aby mohli být spolu , jenže po nějaké době na vysoké Kenny chce volnost a užívat si s holkama a tak ji opouští . Jacquie vynechává ekonomii kterou mají společnou a chodí jako duch . Její spolubydlící Erin se ji snaží dostat na nohy . Vytáhne ji na večírek . Jacquine odchází dřív a vyřítí se za ní Buck začne ji ošmatávat a hodí ji na zadní sedadla auta . Ona se ho snaží setřást , ale bez úspěchu . V tom se tam objeví neznámí kluk a Bucka zbije a Jacquine odveze v bezpečí domů .

Jacquine neznámého kluka potká na ekonomii a poděkuje mu . Zjistí že se jmenuje Lukas . Jde se omluvit učiteli že chyběla . On ji odpustí , ale musí si látku nahradit . Dá ji kontakt na svého asistenka který ji má poslat všechnu zameškanou látku . Jacquine Landera kontaktuje . Posílá ji pracovní listy a začnou si spolu psát . Lukas je zdrženlivější , ale i přes to zkončí u sebe na pokoji a líbají se .

Lukas chce hodit zpátečku . Kenny se omlouvá že udělal chybu a mrzí ho to .Jacquine zjistí že Lukasova matka zemřela . Když u něj přespí všimne si hrozných jizev na rukou myslí si že chtěl spáchat sebevraždu . Jde za učitelem ekonomie který je dobrý přítel Lukase a zjištuje že jeho matka byla zavražděna a on byl vrahem připoutanej k posteli a snažil se s pout dostat tak si způsobil špatná zranění . V tom Jacquine dojde že Lukas a Lander je jeden a týž kluk . Jako asistent sní nic nesmí mít , ale nedokázal to . Ona mu to odpouští že to neřek .

V tom Buck znásilní další holku ze školy. Bohužel jí se nepoštěstilo že by ji někdo zachránil . Tak to řeší policie a Buck je vyloučen ze školy . Lukas vypráví Jacquine vše co se stalo s jeho rodinou . Jacqiune jde na jinou školu aby se mohla věnovat více hudbě a Lukas se rozhodne vzít práci poblíž aby mohli být spolu ...

Moje hodnocení : 7/10
Děj byl dost předvýdaletný , trvalo mi než jsem se začetla . Druhá půlka už byla napínavější a víc to utíkalo . Knihu jsem přečetla za večer . Opět jak je v NA zvykem jeden z hrdinů odkrývá temnou minulost . Zajimavé , ale bylo to tak rychle podané , žádné pitvání . Takový opravdu oddechový příběh na jeden deštivý večer . Co me u tohoto žánru dostává je ten nulový vztah s rodiči , žádné zavolání , žádné starosti . Rodiče dítě vykopnou na vysokou a tim pro ně zkončil .

Žádné komentáře:

Okomentovat