07 června 2014

Jako led




Sydney a Kyler se znají od malička. Jsou jak sourozenci . Sydney je do Kylera zamilovaná , ale nechce to nikomu říct hlavně né jemu . Kyler rád pije a vodí si domů holky které se u něj zrovna objeví . Hodně žárlí na Sydney . Stačí aby s ní nějaký kluk začal mluvit a už startuje a chce ji zachranovat .

Celá parta lidí jedou týden před vánoci na chatu . Jedou několika autami . Sydney a Kyler jedou jedním napřed . Všude padá sníh a začíná padat čím dál více. V rádiu varují před bouřemi a závějemi . Kamarádi zůstanou radši přes noc v hotelu . Oni dva do chaty stihnou dojet . Večer jsou do místního baru .Sydney se opije a pokusí se Kylera políbit .

Druhý den ji je špatně a chce o tom mluvit . Řekne že by také chtěla ohnout jako holky které si vodí domů. On ji něžně ohne o sklo a začne do ní narážet . Vzdychají a je to užasné v tom se ale sklo roztříští a oni uvidií kulku . Mají strach . Někdo je sleduje . Následující den se spolu válí v posteli a jen si užívají . Vypadne eletrika , nejde voda , čekají až se vše uklidní a horská služba začne odhrnovat sníh . Vyznají si city . Také ji měl už delší dobu rád .Neuvědomoval si to . Potlačoval to jinými holkami. Říkal si že ona je pro něj moc dobrá .

Rána jede Kyler do horské chaty zjistit situaci . Dlouho se nevrací a tak Sydney jede za ním . Mluví s barmanem a on že odešel se Sašou . Kyler ji tvrdil že se Sašou nic neměl . Sydney chce domů a brečí že vše byli jen lži . Dojede na chatu a tam najde dva chlápky jak rozbíjejí jejich auto . Jeden chce něco provést i Sydney . Zjistí že jeden z nich je Zach , Saši ex a je rozzlobený že Kyler něco měl se Sašou a mstí se mu za to . Kyler přijde a napadne je . Přijede policie a vyšetřuje co se stalo v tom přijedou i rodiče Sydney a odvezou si ji .

Uběhne týden a Kyler se stále neozval a nevysvětlil ji nic . Je večer před Božím hodem a Kyler se u ní ukáže a vše ji řekne jak vše spackal a že se Sašou spal před rokem , ale ted ji jen pomáhal s rozbitími okny po bouři . Jak ho vše mrzí že vše myslel vážně . Ona mu odpustí . Rozbalí si dárek od jeho mamky a najdou tam svoji společnou starou fotku v rámečku kde je napsáno Navždy spolu . Kyler odchází domů a Sydney se ho ptá co znamená jeho tetování na zádech a on se začne smát a řekne že tam má Navždy spolu ...

Moje hodnocení : 8/10
Knížka se četla strašně rychle , příběh také utíká . Často to tak bývá že si sami nevšimnem co máme před sebou a hledáme někde jinde . Kniha má ještě druhý díl , o jeho vydání se zatím nemluví . Příjemná kniha na pěkné odpoledne k vodě :)Kniha je vyprávěna z obou pohledů .

Žádné komentáře:

Okomentovat