26 června 2014

Polibek čarodějky




Freya pracuje v baru a bydlí na lodi s Killianem . Chce ji schodit do moře a ona se vyleká . Podívá se mu do očí a vidí v nich svoji smrt . Její bratr Freddie má podezření že Killian ukradl trojzubec a zbořil most mezi světy a on seděl v Předpeklí nevině .Freya se snaží najít nějaký důkaz a její vztah s Killianem začne být divný . Killian postaví pro Freyu skleník plný bylinek a ona roztaje a řekne mu pravdu . On je vyděšený a přizná se že si nepamatuje nic z té noci . To ji znervozní . Ukáže ji že na zádech má znamení zloděje trojzubce , ale ví že ho u sebe nemá . Freya mu chce pomoct .

Mezitím Ingrid která pracuje v knihovně jde na rande s Mattem . Matt řekne že je proti magii a na čarodějky nevěří to ji rozčílí a pohádají se . Je panna a bojí se co by na to Matt řekl . Je u něj doma a mazlí se a ona se rozbrečí a uteče . Matt je zmatený . Ingrid přepadnou v lese . Zjistí že to jsou elfové . Někdo jim zatemnil pamět a oni si nepamatují od kud pochází a nemůžou se vrátit zpátky .

Joaně se začnou doma ztrácet věci, její pomocnice dá výpověd že v domě straší . Joana se bojí co se děje . Začne objevovat i jiné stopy a objeví nápis z run . Snaží se ho rozluštit a požádá o pomoc svého manžela Normana . Odpouští mu , že v 17století když její dcery upálily se je snažil zachránit , ale jiným způsobem než ona myslela . Myslela že nedělal nic . Norman ji řekne že nějaký duch potřebuje její pomoc. Joana pátrá co se mohlo stát a kdo by ji moh potřebovat .

Freddie jejich bratr který byl dlouhá tisíceletí v Předpeklí se vrátit , ale ví to jen Freya . Fláká se v motelu a objevuje vynálezy nového tisíceletí . Na chatu se seznámí s Hillary . Chce jejího oce požádat o ruku . Otec s ním není spokojen a chce ukázat že je muž a tak krví Freddie podepíše že se zůčastní lovu ryb . Když přijde den odjezdu zjistí že se nejedná o lov ryb , ale o poklad . Zakryjí mu oči aby nic neviděl a až když jsou na místě se potopí pro truhlu kterou podá svému šéfovy . V tom se dozví že vše byl podfuk . Nepřečet si smlouvu . Není tam že se ožení s Hillary , ale s její méně přijatelnou sestrou Gert. Nikdy se s ní nesmí rozvést . Když se s ní sejde zjistí že je mnohem hezčí a víc se pro něj hodí než Hillary . Jenže v tom mu dojde že to co vylovil byl trojzubec .

Ingrid zjistí že na jejich půdu se nastěhovali elfové . Snaží se je dostat pryč . Jenže nic na to aby si vzpomněli nefunguje . Když se vše provalí a oni uviděj Killiana ukážou na něj . Podaří se jim Elfy dostat domů. Matt Ingrid řekne že věří na magii . Freya se vydá do minulosti najít ženu která Joana kontaktuje . Chtějí ji oběsit a Freya se tomu snaží zabránit . Objeví se tam Killian a všechny tři přenese do součastnosti . Anna jim vše vysvětlí . Zjistějí že ona je něco jako ochraný anděl Joany . Řekne jim že zlý Loki může za vše . On má trojzubec a vše ovládá . Chtějí ho zničit ...


Moje hodnocení : 8/10
Napínavá kniha plná bohů a propleteného světa . Několik věcí se děje naráz a konec opět velice napínavý . Bohužel další díly kvuli malé prodejnosti se nechystají .

Žádné komentáře:

Okomentovat