24 května 2014

Božský cizinec




Sara je na večírku s Chloe a paří , u baru si ji všimne Božský cizinec a flirtují spolu . Tancuje a on si ji natáčí poté si to společně rozdají . Neřeknou si jméno a Sara mu zmizí.

Max nemůže na Sáru přestat myslet když ji zahlédne s Benette hned se na ni ptá. On ji nechce o ni nic říci , ale poté mu prozradí kde pracuje a Max tam za ní hned jde . Nechce s ním mluvit , ale podlehne mu a rozdají si to v kanceláři. Sara zažila bolestivý rozchod , přestěhovala se kvůli práci ze Chicaga do NY aby začla znova a nechce se vázat.Jenže osud je někde jinde . Stále na sebe oba myslí jejich páteční večery které si dohodli že budou trávit spolu jsou čím dále více báječné . Pokaždé se dohodnou na jiném více sexy místě . Rozdají si to v knihovně, na střeše . Jejich touha je čím dál větší , ale Sára se bojí.

Sáry ex Andy ji 6let využíval , stále ji podváděl a dělal jakoby nic a Sára se bojí že zažije toto znova . Před všemi tento vztah tají .

Max odjíždí na týden na konferenci a ukradnou mu celou tašku s telefonem , notebokem a vším . Problém by to tak velký nebyl kdyby tam neměl všechny fotky které se Sárou nafotil . Za pár dní jsou celé noviny plné fotky neznámé dívky . Sara se cítí opět podvedena a neodpovídá mu na vzkazy . Když se Max vrátí řekne ji že fotku kterou měl poslední v telefonu mu poslal Will . S ticíce fotek které se k novinářům dostali použili jen tu jednu a ještě jiné dívky . Vše je vyřešeno a ona mu odpouští a chtějí jejich vztah přiznat veřejně .



Moje hodnocení :8 /10
Kniha rychle ubívá je tam plno jiných věcí a zaležitostí kromě sexu . Setkáváme se s Chloe a Bennetem z Božského bastarda . Pro mě příjemná kniha na odpoledne . Kniha je vyprávěna z obou pohledů .

Žádné komentáře:

Okomentovat