01 května 2014

8 : Hledané




Spencer je rozhádaná s matkou kvůli tomu že ji řekla o nevěře otce. Matka je troska a nikdo se s ní nebaví . Otce vyhodila z domu .

Škola na počest Jenny nechá zhotovit pomník a stipendium . Aria pozve Noela na Valentýnský ples.

Hanna je díky tomu že byla v blázinci vývrhel a nikdo se s ní nechce bavit . Její přítel Mike se s ní baví ,ale někdo mu dá pokaděný trenky do skřínky a všichni si z něj dělají srandu . Když Hanna vidí že takhle by to oba stáhlo s popularitou ke dnu vykašla se na něj .

Matka Alison všechny svolá k sobě. Jsou u toho novináři, televize. Oznámí že mají ještě jednu dceru , Countrey ,Alisonino dvojče. Všichni jsou v šoku. Nikdo to netušil . Countrey se snažila zabít Alison a tak ji dali do nápravného centra. Byla i v zařízení Radley .Proto ty záznamy že tam chodil její bratr Jason.Holky jsou v šoku . Melissa se přizná že o tom věděla . Vysvětlí se jim foto s Alison , Jenny a další blondýnkou . Myslí si že proto byla Jenny odstraněna . Věděla příliž mnoho.

Countrey začne také chodit do školy Rosewood day . Začne se bavit s holkama . Aria ji veze domů a Countrey kouká po jejím příteli Noelovi. Bojí se protože Noelovi se Alison vždy líbila .Postupně se s Country všechny holky skamarádí ikdyž mají obavy .Když Countrey vysazuje vidí v křoví schovávat se Mellisu a má obavy jestli Mellisa nezabila Alison jelikož se chová dost divně .


Countrey přijde k Emily a blbnou . Hodiny ukáží stejné čísla a člověk by si měl něco přát . Po přání se k Emily Countrey přiblíží a začne ji líbat a řekne že se vždycky přála to prožít znova. Emily na ni nevěřícně kouká .Countrey začne vyprávět že kdysi když hořela stodola byla zrovna její psychycky labilní sestra doma . Když po hádce vyběhla ze stodoli . Byla venku obě . Alison i Countrey . Alison rozčíleně utíkala do domu . A Countrey někdo zabil.Countrey často říkala že je Alison . Proto když se to Alison snažila říct rodičům nevěřili ji . A jako dvojčata nebyli rozeznatelné . Alison byla v léčebně a všechny její pokusy to někomu vysvětlit dopadli špatně proto to po čase vzdala . Ted ji , ale uznali za zdravou a pustili ji .

Hanně od matky přijdou lístky na Fashion week . Vedle v pokoji Katie má zrovna kamarádky Naomi, Riley i Country . Zmíní se o lístkách a oni ji slíbí že se k ní budou chovat slušně jen když budou moct jít s ní . Ona souhlasí. Odjedou do New Yorku na přehlídku a u vchodu se doví že jejich lístky byli podvod . Rozčilená Hanna volá matce a vynadá ji kam ji to poslala a ona řekne že vůbec o ničem neví . Holky odejdou , ale Countrey k ní přijde a utěší ji a řekne ji pravdu .

Countrey Spencer pozve do baru si zatancovat.Řekne ji pravdu . Jsou nevlastní sestry a tak si k sobě chtějí najít cestu .

Arie utíká do kopce a najde tam Countrey . Ta ji řekne pravdu že je Alison . Najde tam fotky z polaroidu .Je na ni rozmazaná blondatá dívka . Arie to anonnymně pošle na policii.

Holky mají radost že Alison je zpátky , ale také jim některé věci nesedí .

Mellisa Spencer varuje . Jenže Spencer je pro ně také podezřelá . Chová se divně a Alison ji přeci zahýbala s Ianem.

Noviny otisknou fotku co Arie našla a podle očí to vypadá na Mellisu . Holky prohledají Mellisi pokoj a najdou na počítači fotku Alison . A leták s léčebny se štítkem že si domluvila schůzku.

Arie jde s Mikem nakupovat a zahlídnou Alison , Emily, Spencer, Hannu v obchodě jak se baví a vůbec jim nechybí , to ji rozesmutní.

Alison je zpátky , ale ví to jen parta a nechce aby se to šířilo dál. Vymyslí pomstu pro Katie , Ryley, Naomi . Když snimi přespávala u Katie nechala všechny napsat romantikcý dopis klukovi kterého by chtěli a okopírovala si je . Hraje že s nimi kamarádí a přitom je chce potopit . Na Valentýnském plese kam odmítne jít s Emily , Alison všude rozdá milostné dopisy. Holky jsou zesměšněny a Alisonina parta vyjde jako výtěz.

Mellisa se ztratí a nikde ji nemůžou najít a mají strach co se s ní stalo.

Alison políbí Noela , kluka Arie , jenže ta se začne vymlouvat že ona políbila jeho , ale ona mu to nevěří.

Všechny holky vyráží po plese do Poconos , chaty rodičů Alison . Když byli mladší vždy tam jezdili a užívali si radovánek. Když jedou slyší divné zvuky . V domě je hrozný puch .Popíjí . Baví se co dělali celou dobu . Alison si nevybavuje některé detaily které se dřív stali. Jdou do vířivky ,ale Alison najednou nikde . Hledají ji a ona najednou přijde ze zahrady. Navrhne že by mohly udělat opět hypnozu jako tenkrát ve stodole. Holky se bojí , ale nakonec souhlasí.

Hypnoza se tentokrát povede a Spencer vidí co se stalo oné noci. Jak se sestry vyměnili (měli každá prstýnek s A , C ) někdo je pozoroval z okna a fotil . Spencer se v šoku probudí a Alison nikde . Chtějí ji hledat ale dveře jsou zavřené . Najdou dopis kde Alison píše celou pravdu .

Holky se neviměnili tenkrát u stodoli , ale už kdysi při noci kdy k Alison přišli ukrást kapsly času a ona je viděla v pokoji a následně s nimi mluvila na verandě a nepamatovala si to. Tenkrát na verandě mluvili s Countrey a pravá Alison byla v domě . V tom rodiče řekli že jedou sestru odvést do léčebny a vzali pravou Alison . Countrey zaujmula její místo a začla se s holkama bavit . Byli nerozlučné kamarádky , ale pak Alison měli převést do jiného centra tak byla doma , tu noc kdy shořela stodola , tam se opět vyměnili , takže opravdu viděli umřít Countrey (která s nimi celou dobu kamarádila ) a Alison byla odvezena do léčebny . Chtěla se jim za vše pomstít .

Snaží se dostat ven ale nejde to . Dům začne hořet . Ve skříni najdou svázanou Mellisu . A rozkládajícího Iana . Vzpomenou si že z pokoje vedla tajná úzká cesta do kuchyně . Použijí . V kuchyni narazí na Alison . Dům celý hoří . Stačí utéct , ale Alison se to nepovede. Přijedou hasiči . Nenajdou se žádné ostatky . Shořela nebo žije ? Mají holky klid nebo ne ? Ted už ví že Billy je opravdu neviný . Jenže dopis nechali v domě a shořel . Zjištují že Wilden je rodiný známí a o dvojčeti věděl .

Spencer přijede domů a začne s Mellisou více vycházet. U večeře se objeví otec a přizná se k nevěře a chtějí pomalu s matkou svůj vztah zas obnovit .

Hanně zavolá matka že poté co Hanna byla zesměšněna kvůli lístkům volala otci a dověděla se hrozné věci , rozhodla se vrátit zpátky do států a chce si ji vzít k sobě . Hanna se dává zas dohromady s Mikem.

Arrie matce přizná pravdu o jejím příteli Xavierovi, matka se sním hned rozchází a chce se s Arii vídat častěji . Meredith rodí a tak se s Mikem jedou podívat na dítě .

Emily se jde podívat na hrob Alison . Všechny památníky a věnce co byli celou dobu na její památku ve městě přes noc zmizí . Na twitru a fb vznikne několik stránek které píší kde Alison viděli . Vymýšlí si nebo je to pravda? Co je čeká když otravná A si dala pokoj a Alison umřela v domě ?


Moje hodnocení : 10/10
Závislost!! Knihu jsem ztltla na posezení za pár hodin!Opět takové zvraty a člověk neví komu má věřit ! To že by se prohodili bych nečekala . Asi jediné co k tomu říct je už je červenec????

Žádné komentáře:

Okomentovat