17 dubna 2014

Tajnosti




Cassie se před 6lety přistěhovala se svým manželem Lennym do New Orleans . Lenny ji , ale mlátil a dost pil . Jednoho dne jeho auto prorazilo svodidla a spadlo do vody. Z Cassie se stala vdova. Začala pracovat v místní kavárně jako servírka. Její šéf Will byl milí chlapík. Začal chodil s druhou servírkou Tracinou . Cassie se s nikým nevídá ,nežije žádný společenský život.Jednoho dne Pauline jejich častná zákaznice zapomene u nich v kavárně deník . Cassie ho vezme a začte se do něj. Pauline polisuje sex . Cassie po pár stránkách radši přestane číst.

Další den Matilda kamarádka Pauline se pro deník staví . Zajímá ji jestli si něco četla. Přizná se že ano . Matilda ji zasvětí do tajemství . Existuje tajný spolek který pomáhá ženám které jsou vyhořelé , bez sebevědomí , bez života Cassie to zaujme . Matilda ji vše popisuje . Musí se podrobit 10 krokům díky kterým se posune dál ve svém životě. Dostane zlatý náramek , za každou splněnou výzvu dostane přívěšek.

Cassie navštěvují muži posláni ze spolku .Hrajou si s ní a přivádí ji k orgasmu . Objevují co má ráda na co její tělo reaguje . Dostanou si na rande s celebritou . Vrtulníkem na jachtu , jenže přijde hurikán a ona musí rychle jachtu opustit a jiná lod ji zachrání . Samozřejmě neodolatelný svalnatý zachránce .

Cassie pocituje jak dospívá , mění se a je opět sebevědomá . Tancuje na místní slavnosti . Zůčastní se dražby těl . Vyspí se se svým šéfem Willem , který se rozešel s Tracinou . Myslí si jak společně začnou nějaký vztah jenže přijde do práce a Tracina ji oznámí že je těhotná . Všechny její plány jsou pryč a tak utíká do spolku a vybírá si spolek místo vztahu .

Moje hodnocení : 6/10
Další erotický román. Konečně psaný z úplně jiného pohledu !!Žádné zneužívání , bohatí muži s tryskáči ,ušmudlané sekretářky. Normální vdova která se toulá životem a pracuje jako servírka. Námět to byl velice dobrý . Začátek také , rozjezd super , ale když ženská přes 5let nemá sex a pak během roku ji si to rozká s každým který ji spolek přistaví to už mi přišlo maličko utažený . Její uvědomění že miluje svého šéfa na poslední chvíli mi přišlo jak z Popelky . A neštastná náhoda otěhotnění ach jak na potvoru .

Žádné komentáře:

Okomentovat