13 dubna 2014

Soukromé životy




Anna je právnička. Její sestra Sophie ji přebrala přítele Andrewe a ted si ho bude brát . Anna se proto moc s rodinou nestýká , jelikož se přes to nedokáže přenést . Dostane příležitost jít k lepší právnické firmě a tak také přejde . Dostane případ a chce ukázat v tom nejlepším světle .

Sam Charles je herecká hvězda , se svojí přítelkyní Jessicou tvoří nejlepší pár na světě . Jenže je to mezi nimi takové nudné a nijaké . Sam se opije a ráno se probudí na hotelu vedle Katie , holky kterou vůbec nezná . Dá ji peníze na taxíka a odjede. Jenže ho zachvilku začne vydírat že má společné fotky a že to dá do novin . Sam se brání a začnou jednat s právníkama.

Anna musí pro Sama dostat u soudu právo na nezveřejnění jeho románku . Není to veřejná věc . Jenže soud prohraje . Ukáže se že Katie je prostitutka a titulní noviny jsou toho už plné .

Sam odjíždí se ukrýt před novináři . Uvědomí si že s Jessicou to stejně nemělo moc budoucnost a nerozuměli si . Jede ji to vysvětlit . Ta ho už nechce vidět. Sam odjede ke svému kamarádovi že školy Mike . Společně si dodávají sílu a vymyslí spolu two man show . Odjedou zpátky do Anglie a show zařídí . Fanoušci jásají a chtějí další show. Manageři zuří co to udělal . Mnoho společností Sama už nechce a on by se rád spíše viděl v divadle než na place .

Jessica také herečka moc role nedostává , nikdo o ni moc nestojí když už není v páru se Samem . Vyhodí svoji agentku , následně i matku když zjistí že dává informace novinářům.

Annu osloví holčina jménem Ruby . Její sestra Amy zemřela, bylo to v novinách , kde to označili za nehodu .Jenže ona ví že nehoda to nebyla . Prosí Annu aby to vyšetřila . Anna se vydává pátrat . Přijde ji že někdo pustil Samovi nevěru ven , jen aby zakryl informace o Amy .

Pátrá jeden člověk ji vede za dalším a ona si skládá informace jak ve skládačce. Svěří se s tím Samovi a ten ji pátrání financuje . Začnou si spolu .Anna odkrývá tajná společenství ,intriky a vlivné lidi. Dopátrá se že to Amy táhla s jedním politikem ,nechtěl opustit svoji ženu tak ho začala vydírat a jelikož měla dokument kde se přiznával k havárii na ropné plošině a smrti svého přítele. Pan vlivný ji nechal odstranit .

Anně začne pomáhat její nadřízený Matt , který firmu zdědil od svého otce .Zjišťují že do případu je zapojená i jejich druhá šéfka Helen . Mattuv otec Larry který sám firmu vybudoval se s Helen rozloučí . Helen vypustila informaci o Samovi aby se zakryli stopy po Amy .

Anna jede za Samem a nachází u něj doma Jessicu . Prý je těhotná tak se k ní vrátil . To , ale neví že to na něj hraje a je to jen marketingový tah . Matt ji přemluví aby své sestře Sophii jela na svatbu . Doprovodí ji tam a políbí se tam ...

Moje hodnocení : 8/10
Od Tasminy je to už 3román který jsem četla . Vždycky mě zaujme anotace, koupím a pak se přemáhám ke čtení :D vždy je to pěkná bichle :D . Četla se rychle , 2dny , bylo to napínavé . Nepředvídatelné .Rychle děj utíká a nepatlají se stále v jedné věci .

Žádné komentáře:

Okomentovat