06 dubna 2014

Barvy lásky Obnažená




Příběh začíná tam kde první skončil . Před erotickým klube kde po hádce odešli ven . Jonathan říká že přistoupí na Grace podmínky a klub opustí a bude s ní . Yuuto jeho japonský klient je velice naštvaný , chce Grace pro sebe . Následující den po incidentu ruší Yuuto všechny kontakty které jejich dvě firmy spolu měli mít . Jonathan říká že to zvládne . Je pěkně pomlácený od rvačky s Yuutom . Nejde do kanceláře a posílá na jednání za sebe Grace . Alexander jeho kolega a dobrý kamarád je z ní nadšen a nabídne ji místo v managementu . Grace ho přijímá .

Jonathana otec pořádá ples na který jedou společně . Jonathan se ke Grace moc nemá . Věnuje se jiným a ona stojí sama a nudí se . Když se začne bavit s jiným mužem hned se ji věnuje . Otec a Jonathan spolu nemluví . Grace přichází celé věci na kloub a vše do sebe začíná jak skládačka zapadat .

Orla , matka Jonathana se hádala s otcem . Jonathan je chtěl zastavit , otec do ni štouchl a ona spadla ze schodů a zamřela . To Jonathanovi bylo 5let . Otec nic nezvládal, nedokázal se s tím vyrovnat a tak Johna poslal do internátní školy a jeho sestru Sarah k tetě . Sarah mu odpustila , ale John ho stále vidí ze smrti matky . Nikdy o tom nemluvili , oba to v sobě dusí a ničí se tím . Grace chce aby o tom mluvil aspoň s ní , ale všechny pokusy končí hádkou .

Jonathan se jde s Grace pomilovat do knihovny a něco je vyruší . Jdou se podívat vedle a je tam lupič. Jonathan se s ním popere a lupič ho zraní , ale nezastaví ho a uteče i s ukradenými věcmi . Policie ho druhý den najde .Všechno donesou pryč. Jonathan že některé věci chybí . Otec se mu přizná že nadace jeho matky kterou nadále spravuje je na tom špatně a tak šperky prodal . Jonathan mu nic nevěří a odjíždí .

Grace chce aby s ní mluvil. Hádají se . Za Grace přijde otec Jonathana a říká ji že bude muset prodat rodiné sídlo jak moc je na tom špatně . Jde přesvědčit Jonathana aby otci pomoh . Hádají se a ona odejde . On ji nezastaví . John odjede a nikdo o něm nic neví . Bloumá a neví co dál . Dává výpověď , a odjíždí předčasně do států . Připraví se na závěrečné zkoušky a ty splní na výbornou . Alex ji nabídne práci u nich ve firmě ale né v Londýně , ale v New Yorku . Grace to přijde a jede tam . Na letišti na ní má čekat Alex a Sarah kteří se mezitím zasnoubili . Jenže oni nikde a objeví se tam Jonathan a řekne ji že si myslel že bez ní může být ale opak je pravdou . Chce si ji vzít a už ji nikdy nepustit.

Moje hodnocení : 8/10
Po zkušenostech s kvalitou dalších dílů u jiných sérii jsem se docela bála se do knihy pustit, ale byla jsem mile překvapena .První sex se objevil až na 60stránce ! Spali spolu ani ne 10takže jsme se dočkali mnoho děje bez zbytečných dlouhých nudných stále opakujících scén sexu . Měla to dobrý spád . Líbí se mi jak Grace není hloupá husa která na vše přikývne , ale má svoji hrdost. V květnu vychází 3díl a já do něj s chutí půjdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat