31 března 2014

Zlomená srdce




Lucy žije 5let s Robem . Už 2x se měli brát ale on vždycky svatbu odvolal že není připravený . Vždy se přes to přenesla a snažila se ho pochopit jenže ted to udělal po 3 opět chvilku před svatbou . Sbalí si kufry a odchází . Chce mu dát prostor a čas. Tři dlouhé týdny čeká na zprávu chybíš mi vrat se a stále nic nepřichází . Je z toho rozladěná v práci nesoustředěná .


Pracuje ve společnosti která vymýšlí dárkové balíčky . Je na ní aby sestavila vhodné doplňky a nastavila přijatelnou cenu , zaujmula kupující .


Začne Robovi volat , ale jen co to zvedne tak to položí. Rob ji volá zpátky a mluví spolu. O víkendu se koná svatba jejich společné známé . Oznamuje ji že tam přijde s přítelkyní . V hlavě ji blikají všechny varovné signáli. Ona hned také že s někým přijde . Jak jen si mohl někoho najít ? Přemýšlí koho by mohla vzít ona . Zavolá svému kamarádovi Maxovi . Opijí se spolu , na svatbě se chová jako totální debil .Udělá jeden trapas za druhým.Když vidí s jakou kráskou Rob přišel ví že nemá šanci zvítězit . Přespí u opilá u Maxe a vyspí se s ním. Max ji řekne že ji miluje už pěkně dlouho .


Druhý den nejde do práce, vymluví se na nemocnou babičku , a užívá si s Maxem. Je umělec a namaluje ji . Volá ji Christine , kolegyně z práce , babička volala do práce a Lucy sháněla . Další průser. V práci se to snaží dát do pořádku , ale Christine zblbne objednávku . Objedná sto tisíc svíček , které vyrábějí vězni a šéfová jim svíčky zatrhne , jenže svíčky jsou už na skladě .


Lucy trápí že ji Rob opustil a vymýšlí webovku zlomených srdcí kde by si lidi mohli radit a sdělovat své příběhy . V práci v IT oddělení přemluví kolegu aby ji webovku vytvořil . Musí za to , ale s ním jít na večeři . Ukáže se že je horší než si myslela .


Stále myslí na Maxe , častěji než na Roba a ráda by s ním něco více udělala. Jenže jde domů a před domem je Rob že ho přítelkyně opustila a on chce zpátky ji . Když už ho má konečně u sebe . Vidí chyby které má a protiví se ji. Žádá ji o ruku že se hned vezmou a ona je nerozhodná . Vezme ji na večeři a do galerie . Max se ji neozívá a když vejdou na výstavu vidí že zde Max vystavuje své díla. Uvidí ji s Robem a nechce s ní mluvit .Lucy je velice zklamaná . Uvědomuje si že Maxe chce více , vyhodí ze svého bytu Roberta. Jenže Max ji nezvedá telefon.


Rozjíždí pátrací akci po Maxovi . Udělá stránku na Fb , blog až ji a kolegyni Christine napadne udělat trička . Lucy i Christine po několika napomenutích dostávají padáka a chtějí si založit něco vlastního.Do toho Lucy babička skončí se zápalem plic v nemocnici a je v bezvědomí . Lucy se vše bortí .


Trika mají úspěch a o jejím webu se dozvídá čím dál více lidí , ale Max stále nikde . Všimnou si toho media a pozvou Lucy do rádia . Moderátor na ni útočí jestli nedělá chybu , že po měsíci hledání když se ji Max neozívá jestli o ní vůbec stojí. V tom Lucy dojde jestli nemá pravdu . A pátrání zastavuje . Kdyby chtěl dávno by se ji ozval .


Babička se probudila z komatu a hned si bere svého souseda s kterým to táhne už od dědovi smrti .Lucy je spokojená že je babča štastná , ale chybí ji tam Max .


Projíždí blog a najde tam zprávu od Maxe . Už několikrát ji někdo psal a vydával se za něj , ale byli to podvodníci. Píše mu jak může vědět že říká pravdu a on ji napíše vše co o ní ví . Lucy si hned zamluová letenky do Španělska a vydává se za ním.


Moje hodnocení : 7/10

Trhlá hrdinka která strašně touží po svatbě . Pro tuto knihu strašně platí že věcí si nevážíme dokavaď o ně nepřijdeme . Také když už konečně dosáhneme něčeho co jsme strašně chtěli tak zjistíme že jsme vlastně chtěli něco jiného a nejsme šťastni . Kniha na to že má 390stránek tak se četla rychle . Byla vtipné co vše udělala pro to aby dostala Maxe .

Žádné komentáře:

Okomentovat