09 března 2014

Vánoční dárek




Tiffany žije s otcem a nevlastní mámou , nevlastní malou sestrou . Její matka Tanya pije a fetuje a o Tiffany se vůbec nestará . Když ji vyhledala nebyla vůbec příjemná . Odstěhovala se od otce a pracuje v pizzerii kde ji to štve . Rozešla se s přítelem Billem a s nikym ji to nevychází . S Billim stále spí a on si to začne vykládat že by z toho mohlo být něco více. V pizzerii dává výpověd a pracuje u otce své kamarádky Kary v posilovně jako recepční .

Tiffany dostává dopis od matky že její sestra je slavná Angel .Tiffany tomu nemůže uvěřit a po dlouhém vnitřním boji Angel napíše . Ta tomu moc nechce věřit . Tiffany nechá prověřit . Když se setkají vidí v sobě podobu . Rychle si padnou do noty . Nechají si udělat testy DNA a je pozitivní . Tiffany se svěří Billimu a ten se svěří kamarádovi a ten to prodá novinám. Před domovem ji sídlí novináři a ona neví co dělat . Naštěstí ji vysvobodí Angelin bodygárd Sean . Radí ji a pomáhá ji chránit než největší poprask opadne . Někdo se ji vloupal do bytu . Vše je rozbyté . Tiffany se zhroutí . Angel ji dá svůj Londýnský byt .

Angel natáčí reality show kde ukazují proměny normálních žen . Není spokojená se svojí stylistkou. Schválně ji vybírá oblečení které se k ní nehodí. Angel to rozčílí vyhazuje ji a její místo dostává Tiffany . Tato práce ji jde a baví . Všichni jsou z ná nadšeni .

Mezi Tiffany a Seanem to zajiskří . Dokonce se i políbí ale on se odtáhne a se slovy že je to neprofesionální se s ní skoro přestane bavit .Na narozeninách Angel , potkává Tiffany jezce formule Raula . Zakoukají se do sebe a začnou si spolu . Tiffany ale stále myslí na Seana . Sex je s ním rychlí a moc si ho neužívá . Raul ji přemluví aby za nim přijela do Itálie na závody . Uvidí tam jeho bývalou . Vidí jak po sobě koukají , vidí zamilovanost . Rozchází se s ním .

Sean odjíždí do Los Angeles hlídat jiné osoby . Stále na něj myslí . Angel někdo vyhrožuje . Jsou vánoce a Angel všechny pozvala k sobě . Tiffany ji přemluvila a jeli se podívat za matkou . Tiffany ji zaplatila léčbu a opravdu se snaží zlepšit . Obě ráda vidí . Angel s Jezem vymyslí že Tiffany a Seana nechají samotný přes noc doma aby se sblížili , odjíždějí si užít nákupy do Londýna .

Sean je s Tiffany sám a ledy povolí a oni si přiznají jak se mají rádi a stále na sebe myslí , jenže uslyší nějaký hluk . Jdou se podívat a Seana někdo napadne . Tiffany unesou . Naštěstí díky gps v telefonu se ji podaří najít . Byl to jeden ze členů ochranky . Všcihni slaví společně krásné vánoce.


Moje hodnocení : 8/10
Další skvělá kniha od Jordan . Líbí se mi že jsme poznali novou hrdinku a následně se objevuje dobře známá Angel .Tiffany má srdce a není naivní . Myslí ji to a to se mi líbí. Děj se předvídatelný ale vtáhne vás a musíte číst dál . Kniha je psaná z pohledu Tiffany i Angel. Podle názvu a obálky jsem myslela že se celý příběh bude odehrávat jen a jen o vánocích . Nakonec děj trvá něco skoro celý rok a romantickými vánocemi to končí .

Žádné komentáře:

Okomentovat