02 března 2014

Sladký život




Angel se odstěhovala od Cala a žije v americe u svého nového přítele Ethana . Jsou štastně spolu jenže nevychází s jeho agentem Bennym . Má stále špatné poznámky a podcenuje ji . Z novin zjistí že Ethan má dítě . Je velice zklamaná že ji to neřek . Vysvětlí ji že matka dítěte byla známost na jednu noc a po nějaké době se ozvala že je těhotná. Nevěřil ji to ale testy potvrdili pravdu . Dceru ještě neviděl . Angel chce aby se o dceru zajímal . Pomalími krůčky k tomu dojde a dceru si oblíbí a probudí se v něm otcovské pudy .

Ethan zjistí že jeho účetní za něj neplatil daně a on ted dluží nemalou částku prodá několik nemovitostí a je na tom dost špatně . Angel mu chce pomoct vše zaplatit ale on odmítá . Jeho agent přijde s tím že by společně mohli natočit reality show.Už takhle ji štvou zástupy novinářu natož se nechat obklopovat i doma . Když ale přijdou zaměstnanci že nedostali zaplaceno rozhodne se do show jít . Dost je ale překvapí jelikož si dost určuje svoje podmínky . Nechce nechat natáčet děti . Hodně chtějí rozebírat jejich sexuální poměr ale to oni odmítají .

Něco ji stále táhne k jejímu manželovi Calovi . Podle anglické tradice se manželé rozvádí až po 2letech odloučení . Ethan je žárlivý myslí si že Cala stále chce . Když si přijede pro dceru Ethan vždy žárlí .Angel velice žárlí když zjistí že byl Cal s někým viděn . Když je za přáteli v Anglii potkává Simone , bývalou Cala , je strašně na dně a dělá eskort . Cal se ji snaží pomoct a její přátelé se ji také ujmou . Angel to ale přijde tak že ji chce přebrat přátele .

S Ethanem se ůčastní živé show kde dělají rozhovor . Najednou ji dojde že Ethan je ten praví a ona ho chce za muže . V přímém přenosu ho požádá o ruku . Začnou přípravy na svatbu .Angel se nechává rozvést . Chce ji jen malou nenáročnou . V tom se do sousedství přistěhuje Simone a začne se vydávat za její kamarádku . Začne ji napodobovat . Ethan vyhodí svého agenta protože má podezření že k němu není férový . Svěří mu tajemství že Angel je tajemná a během chvilky se to objeví ve všech novinách . To je poslední kapka a Benny dostává výpověd .

Angel dostane špatnou zprávu , její otec je v nemocnici a ona musí do Anglie . Cal je tam s ní. Tráví spolu celé dny a je vše jak dřív . Už chemii která je mezi nimi nedokážou popírat a vyspí se spolu . Otci se udělá lépe a oni všechen čas tráví spolu . Chtějí se vykašlat na své partnery a být zase spolu . Jenže jeho přítelkyně se vrátí dřív a oznámí mu že je těhotná . Angel odjíždí zpátky a ví že on neopustí dítě které splodil . Calovi vzkazy rovnou maže .Je velice neštastná . Někdo ji všude pronásleduje a píše mrcho . Nejvíc ji dostane když někdo rozřeže její šaty v šatně . Má veliký strach .

Nastane štastný den její svatby a ona vůbec není štastná . Když už stojí od oltářem jde za Ethanem a řekne mu že si ho vzít nemůže . Odstěhuje si všechny věci a vrací se do Anglie . Jeho to úplně odrovnalo . Když se vrátí domů padnou si s Calem do náruče . Opustil svoji přítelkyni a čeká na ni . Vrací se k sobě a budou zase štastná rodina . Jenže Simone vtrhne do baráku a jde po ni nožem . Všechno ji vyčítá a přizná se k tim nápisům v americe . Cal včas zasáhne a Simone jde do vězení .

Moje hodnocení : 8/10
Závěrečný 3.díl serie o Angel . Líbí se mi jak Katie píše o modelinku a světu kolem ví o čem píše a je to na tom vidět. Mě se její knihy velice líbí. Hlavně obálky jsou skvělé plné radosti . Děj byl předvídatelný ale i tak bylo spracování dobré . Angel byla krapet nerozhodná ale pořádně nevěděla jestli poslechnout srdce nebo rozum .

Žádné komentáře:

Okomentovat