01 února 2014

Sbírka motýlů




Lucie už 7let chodí s Martinem . Mají spolu byt , zařízení a mnoho společného. Martin se svěřuje že si rozumí s Hankou . Lucie hnedka z toho vyvodí že spolu mají poměr . Začnou se hádat a když najde sms že si spolu píšou chce aby se rozhod . Chce aby Lucie ze společného bytu odešla . Ona nemá kam jít a všechny peníze dala do společného bydlení . Dohodnou se že zatím společně zustanou . Hance ale začne vadit že stále spolu bydlí . Martin nechce jít k n jelikož bydlí se spolubydlícími . Kdyby věděla že Lucie sním stále spí rychle by jednala. Martin to nevydrží a k Hance se stěhuje . Jenže tam se třemi ženami ho to také omrzí a dává ultimátum že Lucka musí najít něco svého.

Najde se kamarádka Valerie u které je volný jeden pokoj. Odstěhuje se k ní a začne si užívat ze začátku to je velice těžké ale když začne flirtovat s muži a oni se chytnou zjištuje že to tak těžké není .Začně si užívat s kolegou z práce . Následuje zajíček o 9let mladší kterého si vydržuje ale každý ji po nějaké době omrzí . V létě s bandou holek jedou do Itálie a nechávají se obletovat krásavcema . S jedním se zaplete a začnou spolu spát . Dovolená končí a holky se vrací zpátky . S Italem je stále v kontaktu a s kamarádkou Alenou se tam přes léto podívají ještě dvakrát . Krapet ji omrzí a když přijede v zimě a už ji jeho opálení nepřijde tak přitažlivé rozcházejí se spolu.

Najde si dalšího chlapa na internetu a poté dalšího zajíčka a kamarádky známého jenže se všemi je to stejný skvělí nezávazný sex ale pak chtějí víc a začnou hekat a o to ona nestojí. Martin se ji začne ozývat a ona se chce vrátit k jistotě ale nejde na to zbrkle ale pomalu nechává ho vycukat až vyhraje a stěhují se k sobě zpátky .

Moje hodnocení : 7/10
Knížka je krátká a zachycuje více než dva roky života. Lucie ztrácí přítele a hledá sama sebe . Sama toto znám a není to jednoduché takže jsem hrdinku chápala . Kniha nebyla špatná ale že bych ji četla víckrát to asi ne . Člověk si hodně věcí musí prožít aby je pochopil ...

Žádné komentáře:

Okomentovat