24 února 2014

Láska online




Lenka chodila 5let s ženatým mužem který ji stále sliboval jak už je v rozvodovém řízení . Jenže to byli jen sliby. Onemocněla rakovinou dělohy a on za ní nepřišel vůbec do nemocnice a rozešel se s ní. Je to už rok . Lenka bojovala s hroznými následky této nemoci . Na chlapa se vykašlala a stále se s tim snaží vyrovnat . Je zoufalá už jí je 45 a tvrdí že život má za sebou .

Kamarádka ji ukecá aby si na Lide.cz dala inzerát . Poslechne ji a začnou se ji ozívat samí sexuální loudilové . Každý ji chce hned jen ošukat . Né vztah . Seznamuje se s gigolem který je hrozně milí ale jen co Lenka nemá čas mu odepisovat změní se a hned ji podezřívá .

Dále se seznamuje s elegantním 50tníkem . ale ten ji hned říká že má manželku a oba si užívají i jinde . Ona chce vztah s důvěrou a vším co k tomu patří.

Rozepisuje se s mladým Martinem kterému je 18 a zamiluje se do ní. Rozumí si spolu a dost si píší už ho chce pozvat k sobě ale on onemocní . Domů přijde Lenky syn a ona zjistuje že s Martinem chodí do školy . To by byla ostuda kdyby spolu něco měli a rozkřiklo se to . To synovi udělat nemůže a tak se od něj začíná odstrkávat . On ji stále chce více poznat jenže ona se bojí že by ho zkazila . V 18 by poznal v sexu všchno bez nějakého pomalého objevování , vodění a ruku a podobného. Celý život by byl pak nespokojený a to nechce a bojí se toho.

Seznamuje se s dalším mužem .Jardou. Zdá se ji příjemný . Poté podivný . Domluví se že spolu zajdou do bazénu . Ukáže se jako ožrala vesnického typu . Takovej morous . Kamarádi ji pomůžou se ho zbavit ale stále ji píše a volá až si ho nechá zablokovat . Už nechce s nikým z internetu mluvit všichni jsou stejný a jde jim o sex o normálního chlapa člověk nezavadí .

Když už všechno vzdává tak ji napíše nesmělí Hynek . Je krátce rozvedený a nemůže se s tím vyrovnat . Píše strohé odpovědi . Dají si sraz v bazénu na schodech . Uvidí tlustého starého zarostlého chlapa a radši dělá že ho nezná v tom ale přijde pohledný chlap a pozdraví ji a ona zjistí že to on je Hynek . Je málo mluvný ale hned se do něj zamiluje . Bojí se že to uspěchá ale zas chce vidět nějakou reakci od něj . Její kamarádka Monika to nevydrží a Hynkovi napíše . Ten hned Lence píše že se ničeho nemusí bát že on ví jak se cítí a že to myslí vážně . Přece jen i v pokročilém věku se dá najít ideální partner ..

Moje hodnocení : 9/10
Skvělí psychologický román. Jedná se autobiografii samotné autorky . Píše o tom co zná a v čem je dobrá . Je to na románu vidět . Je těžké po mnoha zklamáních opět někoho najít a otevřít mu srdce . Mě se její knihy líbí , jsou psané bez nějaké cenzury a tak jak to přesně v dnešním světě chodí .

Žádné komentáře:

Okomentovat