05 ledna 2014

Velikost L Znovu na scéně




Heather se dala dohromady s Cooprem kterého dlouho miluje. Začnou se bavit o svatbě .Nikdo to netuší. Jsou letní prázdniny a kolej je zavřená a renovuje se. Studenti kteří nechtěli domů tak tam zůstali a pomáhají. Heather volá ochranka že se na koleji něco děje a tak tam jde. Hnedka ji někdo postřelí. Zjistí že studenti hrají paintball . Zakáže jim to ale zajímá ji kdo zavolal záchranku. Ve střešním bytě rektora je jeho syn Christopher a velký šrumec. Jde tam a zjistí že její bývalí Jordan a jeho manželka Tania (kterou načapala když měla svou hlavu v jeho kalhotách když Heather s ním chodila) jsou nahoře a něco natáčí. Chce vysvětlení jelikož v budově se natáčet nesmí. Tanie ochranku postřelily a ona se bojí . Natáčí svoji novou reality show.

Na koleji bude nová vedoucí . Všichni se bojí aby to nebyl Simon který vede i další kolej. Přijde nenápadná Lisa s kterou si Heather je podobná. Rozumí si. Taniu pořádá letní tábor se svou účastí a učením o zpěvu . Vyvrcholením je soutež kde výherce získá smlouvu na natočení cd. Tanie se bojí že někdo zautočí i na ni. Rozhodne se tábor z hor přesunout na kolej. Všichni jsou z toho velice překvapeni. Běhají a zařizují všechny potřebné věci. Musí ubytovat 50 nezletilích studentek.

Studentky se ubytovávají i každá ma na pokoji dospělého zástupce. Když se to dozví fanoušci vozí květiny a dárky do hali. Nemají to už kam dávat. Natáčecí štáb se pustí do koláčku a jednomu se udělá špatně a krvácí z nosu. Přijede záchranka a Jared umírá. V koláčkách byl jed na krysy. Tania je z toho hodně otřesená. Cooper se udobřuje se svojí rodinou. Všichni jsou na večeři a Heather vidí že Tanie jim neříká všchno. Dostane sní že Tania zpívala jako malá se sborem , vzala si dirigenta a utekly spolu do New Yorku . Pomáhal ji uspět na konkurzech a ona se sama proslavila . Ne diky jeho kontaktech ale to on slyšet nechtěl a bil ji . Utekla od něj díky Jordanovi a nikdy o tom nikomu neřekla. A on Gary ji ted vydírá a chce po ní každý měsíc 10tisic . Bojí se že ji zabije.

Heather se s tim svěří Cooprovi přeci jen je soukromí detektiv a začínaj po něm pátrat. Přijde do práce a Bridget jedna z účastnic tábora prý chodí někam za přítelem. Heather je rozčílená jelikož ji je teprve 15 a je pod zákonem. Jde je hledat a najde se na jiné koleji. Celou dobu se stýkala s Garym který ji učil zpěv . Gary utíká. Všichni si myslí že Gary je už daleko a nemůže jim ublížit . Finále reality show je tady a děvčata se maj předvést jak zpívají. V zákulisí Heather a Taniu někdo napadne . Je to Gary a míří zbraní proti Heather . Chce aby s nim Tania odešla . Heather ho přepere a v tom přijde Cooper a zastřelí ho . Finále je zrušeno. Rodiče se bouří ale všichni jsou v pořádku.

Moje hodnocení : 9/10
Konečně 4 Heather Wells. Minulí díl jsem četla v lednu 2010:D Dost dlouhá doba si všechno pamatovat. Opět byla Heather nebojácná a starostlivá snažila se všem pomoct i své nepřítelkyni která ji zničila vztah. Letos na jaře by měl vyjít závěrečný 5díl . Jsem velká fanynka Meg a líbí se mi všechny její knihy .

Žádné komentáře:

Okomentovat