11 prosince 2013

Holčičí pravidla 4 : Hurá na scénu



Allie se ve škole dozví že pani učitelka napsala hru a budou ji zkoušet .Hra se bude hrát před rodičemi. Všichni chtějí hrát hlavní roli princezny Penelopy. Allie trénuje se strejdou hru . Radí ji jak se do role vžít .

Její mamka dostane práci v místní televizi kde každý týden hodnotí premiéru filmu. Všimnou si toho spolužáci a chváli ji.

Koná se konkurz na představení. Žaneta si myslí že dostane hlavní roly jelikož už hrála v několika hrách. Všichni chtěj hlavně aby to nebyla ona. Nakonec vyhraje Sofie. Žaneta hraje elfku a není spokojená . Allie dostala roli zlé královny . Štve ji to .

Snaží se dobře naučit svoji roli . Když zkouší Žaneta hru odbejvá. Všichni jsou nadšeni jak Allie hraje svoji královnu . Ona chce ale hrát Penelopu. Sofie se na ni rozkřičí že je lepší než ona a kvůli kostýmu a tak ji učitelka z role odvolá. Allie si myslí že roli dostane hnedka ona . Jenže ji dostane Žaneta .Což oni nechtěj a tak se Sofie a Allie usmíří a učitelka Sofii roli zas vrátí a při představení jsou všichni z role nadšený.

Moje hodnocení : 7/10

Tento díl byl už trochu dětský .Ale nápad ekologické pohádky byl vtipný.

Žádné komentáře:

Okomentovat