06 prosince 2013

Holčičí pravidla 3 : Kluci k zulíbání



Allie se zabydlela a do třídy jim přijde nová spolužačka až z Kanady. Allie si myslí že paní učitelka bude chtít aby ji provedla . Sama přišla nedávno a ví jak je těžké se do třídy začlenit. Jenže pani učitelka ji požádá aby si sedla dozadu mezi kluky. To se ji vůbec nelíbí. Ukáže se že nová holka Žaneta není žádná vystrašená holka. Nad všim řekne že todle děti už nedělají . Mají se chovat dospělejš.

Žaneta začne uhánět kluky a vymyslí hru na honěnou za pusama. Kluci utíkaj a holky se jim snaží dát pusu. Parta okolo Allie hru nehraje a přijde jim hloupá. Žaneta jim stále dává najevo že jsou zaostalý a všem něco nařizuje. Všechny holky musí s někým začit chodit. Vůbec netuší co to je ale Žaneta řekla že v Kanadě to tak chodí tak oni musejí taky. Vůbec to tak nechtějí a Allie se ji zepře. Žaneta je nepozve na svůj pyžamový večírek tak uspořádá svůj mnohem lepší s taneční soutěží a jezděním po schodech na madraci.

Do školy se donese co hra na pusy je a že Žaneta nutí všechny aby spolu chodili a zakáže jim to. Jsou děti a dětsví si mají užít.

Moje hodnocení : 8/10
Serie je opravdu překvapivě čtivá. Meg píše poutavě a s vtipem.

Žádné komentáře:

Okomentovat