06 prosince 2013

Slzy anděla


Shylon žije s rodiči a sestrou. Končí škola a začíná léto a s tím prázdniny. Rodiče odjíždí do Kalifornie a Shylo zůstává sama doma. Seznamuje se s Lukasem do kterého se hned zamiluje. Něčim ji hrozně přitahuje. Tráví také čas se svojí kamarádkou Ivetou které přezdívá If . S Lukasem je vše v pořádku. Když přijdou k němu a mazlí se tak ji kousne do krku ji se udělá nevolno a ocitne se u sebe doma. Zuří co se s ní stalo. Vidí kousanec na krku a neví co si myslet.

Na balkoně se ji objeví neznámí kluk. Představí se jako Mike - bratr Lukase. Ukáže ji že je padlý anděl. Vysvětlí ji co se stalo a že Lukas chce udělat něco špatného a musí ho zastavit. Nasedá s ním do auta a odjíždí pryč. Snaží se najít způsob jak mu zabránit aby Shylon použil v obřadu kdy se postaví Pánovi . Vysvětluje ji jak to chodí v nebi a s padlými anděli.

Shylon se do Mika hrozně rychle zamiluje. Mike ji říká že je její strážný anděl a je to tím ona tvrdí že ne. Seznamuje se s dalšími lidmi a pátrají. Lukas se ji několikrát dostane pomocí myšlenek do hlavy. Chce všechny ochránit a tak se za nim vydává sama. Řízne ji ona utíká jenže ji srazí auto a ona se ocitá v nebi v čekárně. Mluví s Pánem a ten ji dá na vybranou. Bud být v nebi a nebo se vrátit na zem ale neznat svoji rodinu. Domluví se s ním že se na týden vrátí , se všemi se rozloučí a pak bude anděl. Vezme If a jede za rodičemi do Kalifornie. Užívají si týden a ona všem říká jak je miluje. Rozloučí se sevšemi jde se projít k moři a kouká na hvězdy. V tom padá do písku , teče ji slza a umírá.


Moje hodnocení : 8/10
Prodávam knihy na internetu a jedna slečna si odemě brala knihy a zakecali sme se. Že píše knihu . Poslala mi kopii. Pustila jsem se do ní. Doufám že ji někdo knihu vydá. Můžete si ji napsat o výtisk. Ráda vám ho zašle. Byla to moje první knížka přečtená na tabletu a musím říct NE elektronické čtení knih není nic pro mě! Zlaté papírové knihy kdy se ponoříte do textu a vidíte kolik vám toho zbývá, máte tam záložku a můžete se knihou pochlubit . Kniha se četla rychle,byla poutavá, nepředvídatelná. Trochu podobnost se Zavrženým. Co mě velice překvapilo bylo špatný dojemný konec.

Žádné komentáře:

Okomentovat