18 listopadu 2013

Hra - Údolí - sezona 1




Moje hodnocení 7/10
Kniha je tajemná. Čekala jsem něco podobného Lhářkám. Ale než se něco dozvíme o hlavních hrdinech je konec. Julie něco tají ale nakousnutí se dočkáme až na posledních dvou stranách. Kniha zklamala.

Julie se svým bratrem Robertem přijíždí do Údolí . Internátní školy Grace. Široko daleko bez civilizace. Roberta trápí noční můry. Spolužáci uspořádají tajný večírek. Robert chytá ryby a vidí někoho zkočit ze skály. Skočí za ním do studené vody. Všichni se je snaží zachránit.Podaří se jim ale dívku kterou viděl zkočit nikdo nevidí.

Druhý den se zjistí že se ztratila spolužačka která byla na invalidním vozíku. Policie pátrá a všichni se tomu snaží přijít na kloub.Julie zjištuje že kamarád celou dobu natáčel dění na videokameru. Kus videa chybí. Snaží se přijít kdo a proč by chtěl zabít Angelu . Podezřívají se všichni navzájem. Vyslechne rozhovor Chrise a tak jim příde že on ji shodil ze skály aby ji umlčel. Julie odkrývá svoje tajemství. Její otec -policajt sledoval drogový dealery a oni ho nechali oddělat. Přišli knim domů a zavraždili o matku. Robert její bratr to vše viděl a policie ji dala novou identitu ale stále se bojí že na ně někdo přijde a hrůzy je následují dále. Jdou se projít a najdou náhrobek několik desítek let starý kde je otroco jméno...

Žádné komentáře:

Okomentovat