19 listopadu 2013

Angel





Angel žije u rodičů a dozvídá se že je adoptovaná. Nechtěli ji to říkat. Cítí se sama .Miluje Cala ale ten je zadaný a bere ji jako kamarádku. Její bratr Tony chodí s její nejlepší kamarádkou Gemy. Angel chce na vysokou a neví jak si na to vydělat. Pracuje v létě jako plavčice a moc si nevydělá. Napadne ji dělat modelku. Uspěje na konkurzu a tisk si ji zamiluje. Umí krásně pozovat a fotky jsou dokonalé.

Začne randit se zpěvákem jedné kapely Mickey. Nejdříve je vše dokonalé ale poté začne čím dále víc šnupat kokain a ždímá z Angel peníze. Všichni ji od něj odrazují ale ona to nevidí. Občas si s ním kokain vezme také.Vypátrá svoji pravou matku. Je to fetačka a chtěla poní peníze. Je z toho velice zklamaná.

Mickey ji přemluví k trojce. Ráno žena chce zaplatit. Dozvídá se že to byla prostitutka . Rozzlobí ji to a Mickey se jí omlouvá. Dívka následně prodá svůj příběh o jejich trojce a ví o tom všichni. Angel se hroutí. Kokain začíná šnupat také Cal ji varuje a chce ji pomoct se léčit ona odmítá . Aby se vyhnuli skandálu odjíždí do soukromého bytu její agentky. Nevylézají a jen šnupají a ona si uvědomuje že už to není o lásce a že ho nemá už ráda.

Rozhodne se nastoupit do protidrogovou léčbu. Cal ji podporuje. Začíná chodit se Simone . Hrozně si ho přivlastnuje a Cal se skoro nemůže s nikym bavit . Simone odjede natáčet film a mezi Calem a Angel to zajiskří a vyspí se spolu. Celou dobu spolu spí ale jen co se Simone vrátí vůbec se jí neozve a vyhýbá se ji. Z tisku se dozvídá že se zasnoubili a čekají dítě. Tony a Gema se budou brát . Angel předává cenu a v zákulisí je i Cal. Jeden herecmá o ni zájem a je na ni pěkně hnusnej.Cal se ji zastane a poperou se. Cala zkope do kolena které ma operované. Na klinice kam ho převezou je i Simone a všem řekne že s nimi Cal nechce mluvit. Když po delší době ho Anglen navštíví . Dozvídá se že to vůbec neřek .Ale trpí pěknou depresí z toho že má zničené koleno což pro něj jako fotbalistu je dost těžké. Angel ho povzbuzuje rehabilitacemi . Řekne ji že ji už nechce vidět a vyhodí ji. Se Simone se rozešel. Na zásnubník večírku u Gemy se na něj vůbec nemůže dívat. Strašně ji to bolí.Cal má proslov a vyzná Angel lásku a požádá ji o ruku.


Moje hodnocení : 9/10
První díl a zárověn kniha od Jordan. Velice dobře napsané. Je vidět že Jordan ví o čem píše. Před rokem jsem četla druhý díl tak jsem byla ráda že vím jak to bylo v prvním. Dostáváme se do světa paparazi a neupřímnosti. Jako oddychovou romanci doporučuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat