19 listopadu 2013

Bezcitné




Holky jsou svědky požáru. Naštěstí se jim nic nestale ale Ali která se jim zjevila nikde není. Nikdo jim nevěří a pokládají to za halucinace. Waren jim řekne že je chrání že s tim nemá nic společného. Všechny jsou převezeny do nemocnice na prohlídku a následně propuštěny. Pronásledují je reportéři a začnou je nazívat Lhářkami a že kamarádku zabili sami.


Spencer se rodičům svěří o Olivii a že ji vybílila účet. Rodiče ji řeknou pravdu o adopci. Báli se komplikací a tak oplodněné vajíčko vložili do Olivie ta Spencer porodila a zas si ji vzala. Chtějí začít znovu a Spencer souhlasí. Matka se ji snaží vše vynahradit. Spencer si prohlíží ročenku a najde že Alisonin otec chodil také na Yale jako její otec. Nikdy o tom nemluví. Matka se ji svěří že Mellisu neplánovali a ona chodila také na Yale ale jak otěhotnila ze školy odešla. A ji popstrčí aby otci prolezla počítaš a nachází meil jak psal matka Alison. Dal ji velký obnos peněz. Vše nasvědčuje že její otec a matka Alison spolu měli poměr. A že matka o tom věděla. Proto tu noc kdy Alison zmizela tak vyváděla. Píše ji Ian . Vše nasvšědčuje že opravdu o poměru věděla. Matka ji veze pryč a ona má strach co ji chce udělat. Přijedou za otcem a Melisou. Začne na ně křičet o poměru a že Alison asi byla otce potomek. otec kývne hlavou a odchází. Matka nic nevěděla. Místo aby se s rodičema usmířila opět se rozhádají. Přijíždí policie a zatýká ji.

Hanna je přesvědčena svím otcem že by se měla léčit . Tvrdí že ji nic není ale otec ji chce pomoct a tak ji odveze do léčebny kde ji seberou telefony a nemá žádné spojení s nikým. Nechce aby nikdo věděl co bývala a kdo je a tak tvrdí že má problémi s jídlem. Je na pokoji s Iris . Velice si rozumí a svěřují se ale o Alison ji neřekne vše. Společně se dostanou k časopisům které jsou tady zakázané. Léčebna je udělaná jako lázně . První den se bavila s Tarou ale Iris si ji vzala pod svá křídla. Tara ji varuje a ona nechápe. Zdá se ji sen kde ji Alsion varuje . Moc nechápe před kým. Koná se sezení a Felicia ukradne časopisi a vyjde najevo co je zač .Zjištuje že Alison mluvila o Iris. Ta vyšiluje že ji neřekla pravdu o sobě. Přijíždí policie a zatýká ji.

Arie randí s Noelem který se ji svěří že našel svého bratra který se oběsil když byl malí. Řekne že jde na seance a tak jde s nim. Muž říká že vidí kamarádku a také ale ona tomu moc nevěří. Noel ji zařídí další ženu která mluví s mrtvými ale musí být na tom místě kde člověk umřel. Stojí nad jámou a žena mluví. Má jedinou otázku kterou ji může položit. Kdo tě zabil? Žena na papírek stejným písmem jako Alison píše Ali zabila Ali. Je strašně rozhozená. Co to znamená? Další den jde na hřbitov mluvit k hrobu Ali a přijde policie a zatkne ji že u sebe má prstýnek který našla v lese a neodevzdala to jako důkaz proti Ianovi.

Emily dostává vzkaz o A že by se měla vydat k amenitům do jedné osady. Řekne že jede se sborem do Bostnu a odjíždí. Ubytuje se u jedné rodiny a pomáhá jim s přípravami na svatbu. Stále přemýšlí proč ji sem A poslala. Byla tady snad Alison? Lucy její kamarádka u které bydlí se ji svěří že její sestra Leah utekla , měla ráda jednoho kluka a on také utek. Nabádal ji aby utekla za ním. Nikomu se to nelíbilo ale ona zmizela a nic o ní nevědi. Když se Emily dozví jeho jméno je v šoku. Je to Wilden - policista. Od té doby s ní není řeč. Co když Wilden zabil Leah a pomoh Alison utéct? Emily odjíždí zpátky a přemýšlí jak to bylo. A ji napíše že zpráva o DNA nalezeného těla je práve na policejní stanici. Tak se tam vloupá ale načapou ji a zavřou k ostatním.

Všichni se sejdou na policejní stanici . Po výslechu jsou propuštěny. Venku na ně čeká Wilden. Emily mu řekne o Leah on tvrdí že ji miloval a neublížil by jí. Že už jim ohledně A věří a pomůže je chránit. Prý chytli vraha. Kolem nich projde začený dělník který kdysi pracoval u Alison a viděli ho víckrát. Každou zvlášt vezou domů . Novináři mluví o další vraždě a podezřívají z ní holky. Co se stalo? Někdo zabil Jenny .Myslí si že to byl onen muž jelikož našli jeho počítač a vše co tomu nasvědčuje že je vydával za Iana a sledoval je . Může za to opravdu onen dělník? Zabil Ali i Jenny a vydával se za A?


Moje hodnocení : 10/10
7.díl opět nezklamal. Nebylo tam tolik vzkazů od A. Spíše každého někam popostrčila a svět se zas posunul jinam a ublížila jim. Celý díl čekám co kdo vyvede . To zatčení mě dostalo. A následně prý najdou vraha . Už není hlavní otázkou kdo je A ale spíše kdo zabil Alison a jestli mrtvola byla vůbec Alison. Další díl vyjde v únoru a příští rok bysme se měli dočkat 4 pokračování .

Žádné komentáře:

Okomentovat