25 října 2013

Odhalená



Georgina je štastná se Sethem . Přijde za nim v noci a zjistí že v posteli neleží on . V tom tam vběhne žena s pálkou. Přijde Seth a představuje ji svoji matku a bratra. Setha sestra Andrea má rakovinu a oni se jí oba snaží pomáhat. Najednou se ji ale přítíží. Georgina zkončila v knihkupectví a pracuje jako skřítek v obchodě u Santy. Každý ji říká že má na víc ale ona si nic jiného nehledá.

Vše je tak jak má být a najednou ji přijde dopis že je přeložena. Strašně to řeší a nikdo neví proč by ji měli přesouvat. Jerome ji nic neřekne až poté ji řekne že pojede do Las Vegas a měla by tam jet na víkend to tam obhlídnout. Nechce se jí tam. Seth by jel s ní ale ona nechce aby odjel . Chce aby se staral o svou nemocnou sestru. Jede tam a potkává sukuba Bastiena . A Luise který ji dřív už dělal šéfa. Seznamuje se s okolím. Jdou do kasina a ona získá práci tanečnice v představení. Vše je jak sen a ona si to velice užívá. Ale poté následuje opět návrat zpátky. Snaží se přijít proč by ji přeložili a pátrá po důvodu. Andree se přitížilo a vidí v tom temtonu. Když tam přijde Carter potvrdí že tam vidí temnotu která ji přitěžuje.Snaží se ji odehnat.

Roman dostane podezření a požádá Setha aby přišel a nechal se zhypnotizovat. Potvrdí se jeho doměnka a zjištujě že Seth byl v 10 fázích ve stejných obdobích a různími muži které Georgina milovala. Zjištuje že on je Kiryakos. Její první manžel kterého podvedla a nemohla se koukat na jeho žal tak podepsala smlouvu s peklem že bude jako sukuba a všichni které znala na ni zapomenou. Jenže Kiryakos podepsal také nějakou smlouvu stim že miluje nějakou ženu a musí ji najít a peklo mu dala 10životů na to aby ji našel. V každém životě se ocitnul blízko Georginy a zamilovali se do sebe ale Georgina se bála aby někomu neublížila tak to nikdy nedopadlo štastně. Byl jejími milenci kteří pro ni nejvíc znamenali. Oba jsou strašně v šoku. Seth se naštve že už ji nikdy nechce vidět a odchází.

Georgina je v šoku. Chce to s nim napravit. Seth s ní ale nechce mluvit. Opět vánoce a oni jsou rozhádaní a neví co dělat. Sepíše peklu žádost že její smlouva je neplatná. Po novém roce se koná turnaj v bowlingu kterého se účastní a když bowling zkončí jdou ven a stojí tam Seth a chce si promluvit. Jenže v tom se vyřítí auta a Georginu srazí. Ocitá se v pekle u soudu . Chtějí projednat její smlouvu. Řeší se tam ona i Seth. Přijde Roman jako její obhájce. Vysvětlí že její smlouva nesplnila podmínky Seth si na ni podvědomě pamatuje. Nypthon který uzavřel smlouvu s oběma to věděl a porušil podmínky. Soud trvá dlouho a dávají ji na vybranou bud zrušej jednu smlouvu nebo druhou. Ona chce zrušit obě. Andělé a démoni hlasují a nakonec vyhrává Georgina a anuluje obě smlouvu. Ocitá se v nemocnici a pocituje velkou bolest. Je opět člověk. Seth za ni jde a omlouvá se ji.

O pár měsíců později proběhne jejich svatba a ona už je těhotná...

Moje hodnocení : 10/10
Čekala jsem podobný konec ale že to až takhle zkončí teda vůbec . Krásně promyšlené a napínavé. Mrzí mě že je to poslední díl. Jak se ocitla v pekle říkam to je konec tam zkončí a ona se rozhodne postavit . Krása:)Ted by mohli vydat další serii od Richelle aby sme se ponořili do dalšího příběhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat