22 října 2013

Dvě pravdy a lež



Emmě se v pokoji objevil Thayler všichni si myslin že o tom předem věděla . Že s nim mluvila celou dobu. Jenže ona nic neví. Laurel je na ní zase naštvaná. Thayler je zavřen do vězení . Emma si myslí že on ji zabil dvojče. Najde důkaz že on s ní byl 31.srpna. Najde malí klíček a nemůže najít do čeho by moh patřit. Až proledá skřínku a najde truhlu plnou dopisů které psala Thaylerovi.Neví proč odešel a co skrýval. Volá ji policie že už našli její auto že bylo v poušti a že na něm je krev. Emma nic říkat nechce neví co by jim také řekla. Když auto prohledají může si ho vzít zpátky a najde v něm lístek s jménem doktora. Najde ho na internetu a zavolá tam a zjištuje že byl střídavě léčen v psychiatrické lečebně a nedávno proti příkazu lékaře léčebku opustil. Emma se bojí čím dál víc že je psychovat.

Mezitím Sutton si uvědomuje a vybavuje vzpomínky z její poslední noci. Vyzvedla Thaylera na nádraží a byla ráda že s ním může strávit den. Jeli do kanonu a baví se spolu. Říkají jak je to težké že spolu být nemůžou v tom se ale Thayler rozčílí a uteče. Hledá ho a běží k autu. Stratí klíče a utíká a v tom někdo vezme její auto a řítí se proti nim a Thaylera zraní.Neví co má dělat nechce se prozradit že byl ve městě. Zavolá Laurel která pro něj hnedka přijede a Sutton se krčí v křoví ale Laurel ji zahlédne ale nic neřekne. Odveze Thaylera do vzdálené nemocnice. Sutton zlstává ukrytá v křoví a víc si nepamatuje. Takže Thayler ji zabít nemoh. Škoda že todle nemůže nějak vzkázat své sestře.

Suttoniny kamarádky začínají vést podezření ohledně jejího chování. Tvrdí že se změnila a dospěla. Nemůže jim vyklopit pravdu. Chtějí udělat kanadský žertík proti Ethanovi. Jenže to Sutton nechce a snaží se jim v tom zabránit. S Ethanem stále pátrá kdo moh zabít Sutton. Neřekne mu co se proti němu chystá. Bojí se vystoupit že s ním něco má. Když se to Ethan dozví je velice naštvanej a nemluví s ní. Snaží se ho udobřit a řekne mu o tom. Dozví se že už jednou Hra lží byla proti němu a on přišel o stipendium na školu.

Holky pořádají večírek v opuštěném domě. Přijede tam s Ethanem a nikdo nikde. Bojí se . V tom na ně holky bafnou že si z nich udělaly legraci a Emma představí Ethana jako svého kluka. Volá ji policie a oznámí že Thayler byl puštěn z vězení na kauci. Přijde za ni Laurel a řekne ji že to ona za něj zaplatila kauci.

Tayler ji navštíví a nechápe proč je k němu tak chladná. Svěří se jí že byl na protialkoholním léčení že ji to nechtěl říct dokavat nebude čistý. Chápe že už si našla jiného ale stále ji miluje. Emma začíná mít podezření že za vraždou Sutton by mohla být Laurel kterou už vyřadila z podezření. Jelikož celou dobu tvrdila že tu noc byla na večírku ale přitom vezla Thaylera do nemocnice a byla tam s ním. Má se bát pod vlastní střechou? Je ještě někde v bezpečí?


Moje hodnocení: 10/10
Dočkala jsem se dalšího dílu. Bůh ví kdy bude 4!! Prý v první polovině roku . Už těd se těšim. Zas napínavý! Celou dobu si myslíme něco a oni nás od toho vyvedou. Líbí se mi jak je to psané zamotané a tajemné!

Žádné komentáře:

Okomentovat