02 září 2013

životní příběh velmi mladé bordelmamá




Dívka je z Koreje když byla malá adoptovala ji jedna americká rodina a ona přijela do Ameriky. Rodiče se ji snažili vychovat a dát ji všechno jenže se za pár let rozvedli a otec nebyl zrovna hodný. Matka se s tím stále nemohla srovnat a brečela a byla v depresích. Dívka následně utíká a snaží se žít sama . Pobývá s různými uprchlými dětmi. Jenže je chytnou a pozavírají do nápravních zařízení. Takhle to jde několik let. Útěky a následně opět v nápravném zařízení. Skamarádí se s Natashou s kterou také jednou uteče. Živoří společně u jedné party lidí. Seznámí se s mužem a oni začnou tancovat za peníze. Skamarádí se s Dantem který je ochraňuje . Pomáhá jim přežít ve světe plném pasáků . Natasha ji kvůli klukovi opouští a on po čase kdy už to nemůže vydržet se ji rozhodne najít. Najde ji u chlapa a odveze zpátky. Jenže ona po čase opět uteče.


Zanedlouho uteče i ona. Začne bydlet u svého prvního přítele Jacksona s kterým přijde o panenství.Jenže ji chytne policie a odveze do nápravného zařízení kde se znovu setkává s Natashou která je závislá a už to není ona.Uteče a tancuje po barech . Nikomu nevadí že je nezletilá. Tancuje u Andreho a on si ji všimne a začnou si spolu.Občas ji trochu zmlátí ale jinač ji ukazuje jak se má žít úplné základy které ona nezná a je mu za to vděčná.Andre je pasák a prodává drogy a všechno ji naučí . Vede mu účetnictví a naučí se jak správně vydělat velké peníze.


Ve svých 17letech si rozjede svoji eskortní službu. Jenže to dělá jak všichni v okolí nabízí společnici ,každý si myslí že jde o sex ale oni nabízí pouze společnici na večer . Na tom vydělá balík peněz. Jenže to pro ni začne být riskantní a tak uteče do New Jersey.Tam si rozjede velký podnik s reklamou a 10-12holkama. Po problémech s chlapama uteče do Kanady kde se živí tancováním a začne tam rozjíždět také bordel. Daří se jí a Ed ji nabídne že ji prodá seznam emailů lidí kteří by měli o její služby zájem. Ona souhlasí a začne díky tomu vydělávat mnohem více. Přestěhuje se zpátky do Jersey a tam ovládne trh úplně. Díky internetu už nemusí mít pevnou kancelář s pokoji ale vše řeší přes sít a zamlouvá pokoje v hotelích. Bojí se dopadení a tak různě cestuje. Občas si začne s nějakým chlapem ale on ji chce ovládat a rozkazovat a to se ji nelíbí a tak to vždycky skončí. Je velice samostatná a nezávislá. Dozvídáme se různé příběhy různých holek které pro ni pracují . Sumy peněz které se dají vydělat .


Moje hodnocení : 9/10

Mám tyto příběhy ze života ráda! Člověk je pak rád za to kde a jak žije. Velice zvláštní na jejím příběhu je že se proplétala všemožnými špatnými věci ale nikdy na ničem nebyla závislá a hlavně nikdy nezačala sama prostituci provádět. Jen tancovala. To je obdivuhodné. Hlavně její sebevědomí a touha něco dokázat bez ostatních. Velice zajímavý příběh. Kniha je psaná čtivě že se prolíná minulost a přítomnost . Vysvětluje jak to vše začalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat